Kylläpä on jäänyt taas päivittelyt vähälle, ollaan muutettu tänne Ajokseen omaan kotiin ja hommaa kyllä on riittänyt. Ja sitä paitti nettiyhteyttä ei oo vielä kytketty, joten kännykän varassa täällä ollaan :( . Nyt Jukan työkoneella pikkaen päivityksiä teen :)

TORKK:n omat kisat oli pari viikkoa sitten, sieltä ei tuloksia meijän plikoille tullut. Jukka joutu vielä sunnuntaina Taikaa ohjaamaan, kun olin flunssassa eikä henki kulkenut :(. Talkoilin kovasti omasta ja Jukan puolesta, kivaa olla ja naamakin sai uuden värin :D

Tässä Lehtikankaan Juhan ottama kuva Papusta :)

Kesäkuun ekana vkonloppuna meijän rakkkaat ystävät Jonna&Pete perheineen kävi meillä yökylässä! Jukka ja Pete laitto lauantaina aidan pystyyn meijän tontille ja met naiset shoppailimme Ruottin puolella :). Illalla syötiin ja juotiin hyvin, sekä tottakait saunottiin! Oli kyllä ihana viikonloppu!

Maanantaina 4.6. meillä oli seuranmestaruuskisat. Olin ilmoittanut kisamaan myös Nellin :) Eka radalta molemmille Taikalle&Nellille nollat ja pääsy kakkosratalle. Myös Jukka ja Papu pääsi kakkosradalle, heille ekalta radalta 5vp. Toisella radalla Nelli kulki taas makeesti ja nollaa pukkasi, Taikulle harmittava hyl... Papu taiteili nollan :). Ja kuinkas siinä sitten kävikään, Nelli elli karamelli oli paras minikoirakoista ja sijoittui kolmanneksi koko kisassa :) JIHAAA!!

Mut sit sinne Lapin reissulle! Matkaan lähettiin torstaina! Meillä oli varattuna hotellista saunallinen huoneisto ja kyllä se sauna tarpeen olikin ;)

Näkymää olkkarin ikkunasta!

Perjantaina oli meillä kaksi starttia, klo 21:55 ja 00:55 !! Päivällä lenkkeiltiin plikkojen kaa hienoissa maisemissa useamman tunnin ajan! Tuomarina oli koko viikonlopun ajan Timo Vertainen, hänellä oli mukavia mutta haastavia ratoja. Taikalle ne näky passaavan :D. Taikalle & Papulle perjantailta tuplanollat :) Papu oli molemmissa kisoissa kolmas, Taika ensimmäisessä startissa viides, mutta sitten toisessa se pankki räjähti ;) Olin jo lähtenyt kisapaikalta jähyttää koirat ja laittaa saunan päälle, kun keli oli silloin pe iltana aivan karmee, vettä tuli ja lämmintä tais olla just plussan puolella :(. Jukka soitti kun tulokset oli tulleet ja niin siinä sit kävi, Taikalle 0-voitto + SERT-A  ja tämähän tiesi sitä et Taikusta tuli sitten suomen agilityvalio !!!!! Hieno fiilis oli, on tästä haaveiltukkin jo pitemmän aikaa!! Yöllä vielä saunottiin ja nukkumaan taijettiin päästä kolmen pintaan yöllä ;)

Lauantaina sitten oli kolme starttia! Jukalle Papun kanssa 2 x 5vp ja yks hylly. Papu kulki kyllä hyvin ja pientä "raivoakin" oli havaittavissa, tästä on hyvä jatkaa! Taikalle ekalta radalta 5vp ja kaks seuraavaa sit paukutettiin puhtaasti maaliin, sijoitukset 3. ja 2., hyppyserti ei kauas jäänyt, prkle! Illalla saunottiin, juotiin skumppaa ja paistettiin takassa makkarat :). Oon niin tyytyväinen Taikaan 4 puhdasta nollarataa viidestä startista, ei huonosti ollenkaan :)

Lauantaina päivällä käytiin hyvällä lohisoppa lounaalla kodassa, joka oli agikentän vieressä :)

ja sit kuva Macystä Taikan palkinnon kanssa :D

Olipa mahtava reissu Saariselälle! Kisoissa hyvä tunnelma ja kentän laidalta juttu luisti uusienkin tuttavuuksien kanssa! Tälläisestä agilitystä mie tykkään!! Kiitos Pohjois-Lapin Koirakerholle sekä erityisesti Pirkolle & Hannulle !! Toivottavasti voidaan ottaa tää ens vuonna uusiks ;)

Taikahännän Prinssi "Kirill" kävi Kirsin kanssa pari näyttelyä vkonlopun aikana, molemmista pojulle Erittäin Hyvä :)

Ens viikko on täynnä ohjelmaa. Keskiviikkona met mennään plikkojen kaa Ouluun, hierontaa & osteopaatin käyntiä tiedossa :)

Perjantaina met sit ajellaan Jyväskylään, vkoloppunahan on agilityn sm-kisat! Taika kisaa TORKK:n minijoukkueessa lauantaina ja sitten yksilöissä sunnuntaina!