Siinäpä se otsikossa kaikken isoin uutinen :)

Taiku yllätti minut ja minä yllätin itteni viime viikonloppuna OKK:n kisoissa! Tuomarina oli Tuomo Pajari, Kajaanista. Radat oli meille sopivia, jokaisessa tais olla yks sellainen kohta, mistä en oikein tiennyt vielä ratalle lähtiessäkään miten oisin sen kohan ohjannut ;) Ekalta agiratalta 0-tulos, pikkasen tökki puomille syöttö (putki alla) ja sit puomin alastulon (???) himmasin Taikun kaa.. en ymmärrä en tee sitä sen kanssa koskaan!!! No, sijoitus 3. ja harmittavasti jäätiin 0,27 sekuntia kakkostilasta ja siitä niin halutusta sertistä ;) Toinen rata myös agirata, sujuvasti mentiin ja nollalla tultiin maaliin, aika riitti sijalle 5. Viimeinen rata oli hyppyrata, hieman tökki ja kieltokin oli yhessä kohtaa varmaan jo aika lähellä, mut toisiks viimeiselle esteelle asti tehtiin nollaa... ja sit muurin palikka tippui :(, harmituksen harmitus... olipa se tripla lähellä ;) Hyvä mieli jäi kisoista. Taikulla tälle vuodelle vielä 6kpl kisastartteja jäljellä ja niihin lähdetään hyvillä mielin, kun nyt tämä meijän YYA-sopimus on voimassa, ainakin toistaiseksi ;)

Papulle ja Jukalle pari 5vp:n tulosta ja yksi hylly. Pienestä on ne ihan virheettömät suoritukset kiinni ja kyllä ne sieltä tulee, kunhan saadaan Papulle varmuutta edetä ja Jukalle malttia ohjata ;)

Annika ja Niisku starttasivat lauantaina, tulosta ei vielä tullut, mutta jälleen hyviä pätkiä radalla oli ja Niiskulla on niiiin ihanasti intoa tehdä töitä radalla! Lisää vain kisastartteja nyt treeniä tauon jälkeen, niin kyllä se siitä sit lähtee! Kävimme myös porukalla lenkillä Haukkiksella :)

Viikonloppu vietettiin muutekin kokonaan Oulussa/Oulunsalossa. Jukka oli lauantain koko päivän töissä kisoissa ja mie kävin Kitin kanssa Minnan Koirakoulussa korvausvuorolla. Kyllä toi mun Kiikii alias Kiukku on niiiiin pätevä pikkukoira <3

Lauantai-ilta vietettiin Jonnan&Peten sekä shelttipoikien vieraina, kiitos mukavasta illasta ja yöpäikasta :)

Tällä viikolla taas treenaillaan normisti. Tai siis Taiku & Papu jo treenas eilen ja sitten perjantaina jatketaan Tupostelun merkeissä.

Lauantaina ajellaan Pietarsaareen, jossa sitten on kisat.

Ensi viikolle on luvassa hierontaa Papulle ja Taikalle :)

Lumesta ei täällä tietoakaan... nytkin tulee niin maan penteleesti ja vettä sataa vaakasuorassa :(

Eilen aamulla oli pikkasen aikaa lunta maassa, tässä yksi kuva Kitistä!