Juupa juu.. kyllä sitä on laiska kun ei saa kuulumisia tänne päiviteltyä :D

Viime viikonloppuna siis pyörähdimme Kokkolassa, Jonna sekä Nero&Rodi lähtivät kyytille!

Ensin oli vuorossa näyttelyä ;) Olin ilmoittanut vain Papun Päivi Eerolan arvosteltavaksi. Papu esiintyi kuin unelma, siis pöytäkin meni todella upeasti! Liikkeetkin tosiaan meni hienosti nurmikentällä, eikä heinäkuussa ilmennyttä "kirsu maassa" liikkumista ollut enää :) Papulle, minun suureksi yllätyksekseni ERI ja loppujen lopuks sijoitus luokassaan kolmas, ei kuitenkaan sa:ta kaupanpäälle vaan vain lämmintä kättä :) Kehässä oli kaks harjoitusarvostelijaa (Alatalo&Kipinä), joite ei tienkään etukäteen ollut taaskaan ilmoitettu!! Onneks he tyytyivät vain katselemaan Päivin työskentelyä, mutta kyllä se silti taasen venytti aikataulua, taisi shelttikehä loppua reilu tunti myöhemmin kuin olisi pitänyt ;)

Onneks ilma ja seura kehän laidalla oli hyvää, niin paikalla viihtyi :) Kun sitten agiliitonkin aloitettiin myöhässä, sen takia kun muutama kehä oli kesken vielä klo 15, jolloin koko homman olisi pitänyt olla jo ohi näyttelyn osalta...

Agiliidosta sitten sen verran, et Papulle hyvä hylly! Vauhtia oli alusta asti ja menoa oli ilo katsella <3. Nellin kaa rata mulla meni aivan päin p:tä... mie en saanut itteäni liikkeelle ollenkaan... Taikun kanssa hylly aika alussa rataa, jäin niin auttamattomasti seisoville jaloille, kun ois jo pitänyt liikkua :( Mut sitten kepeiltä, joka oli este nro 6, met tehtiin puhas ja minun mielestä upee rata!! Olin niin tyytyväinen :)

Onneks meijän matkaseuralaiset hoiti pokkaalit kottiin :). Rokkari ROP-pentu ja Nerolle 0-voitto agility kisoista!!

Tällä viikolla on Kiti, Papu ja Taika aksasivat, muuten ollaan vain lenkkeilty ja oltu.

Kohta lähellään Virpinimeen, eli kisaviikonloppu eessä! Toivotaan, et tänään ja huomenna natsaa!!