Vihdoinkin me ollaan lomalla, 4 viikkoa kesälomaa edessä! Loma tullaan viettämään Vanttausjärvellä mökkeillen sekä Rodoksen lämmöstä nauttien :)

Mut viime viikonlopun kuulumiset pikaisesti.

Haukkukeitaalla kisattiin Pohjois-Pohjanmaan piirimestaruuskisat, joukkuekisa lauantaina ja yksilökisa sunnuntaina.

Jukka oli Macyn ja Nellin kanssa OKK:n "ykkös"minijoukkueessa ja mie Taikun kanssa kakkosjoukkueessa :D.

Lauantaina kisasin Taikan kanssa myös yhden normaalin kisan, jos valitettavasti yksi riman pudotus :(. Muuten rata oli ihan ok ja miestäni aika sujuva :) Linkki videoon www.youtube.com/watch.

Joukkeisiin sitten siis.. Jukka teki molempien Macyn sekä Nellin kanssa hienot nollat, siihen kun lisättiin Jonnan & Neron upea nollarata, niin niinhän siinä kävi, että minien joukkuepiirinmestaruus meni meijän seuran "ykkös"joukkueelle :). Onnea Jukka, Jonna ja Pasi :)

Kakkosjoukkue ei paljoa huonommaksi jäänyt ;) Harrikselle 5vp, Taikulle 0-tulos, Mimille valitettava hyl ja Remulle 0-tulos :) Hyvä ME!! Näillä tuloksilla sijoituimme upeesti hopealle :)

Tässä meijän tyttöjen radat videoituna:

Macy www.youtube.com/watch

Nelli www.youtube.com/watch

Taika www.youtube.com/watch

Sunnuntaina sitten ne yksilökisat. Ensin oli hyppyrata, tuomarinahan oli Mika Moilanen. Rata oli oikein mukava, jos alkuhässäkästä selvisi :D.

Ensin Jukka meni Macyn kanssa, alussa harmittava virhe kepeille ja sitten muutaman esteen jälkeen siitä väärään putkenpäähän sujahti pikku-musta :(.

Minä ja Taikukin kasahdettiin siihen alkuun.. Otin Taikua liikaa haltuun ennen kakkoshyppyä ja niihän sitä mentiin päin rimaa ja tultiin se kolmonen sitten väärinpäin, pkle.. Harmitti aivan kympillä tai siis satasella kun loppurata oli aivan loistavaa menoa!!

Nellin kanssa Jukka sitten paukutti hyvän nollan, jolla oltiin kisassa sijalla 4. Tässäpä viedo www.youtube.com/watch.

Agiradalle sitten startattiin käännetyssä lähtöjärjestyksessä, hyllyn saaneet siis ekana :D. Mun ja Taikun rata oli ensimmäiset 7 estettä upea, mutta sitten mie mokasin ja nakkasin Taikun suorittamaan muuria kun piti mennä putkeen... Loppurata menikin ihan plörinäksi... Kyllä mie joskus opin... toivottavasti!!

Jukalle ja Macylle myös tältä radalta hylly!

Onneksi Jukka sai jälleen nollattua "itsensä" Macyn radan jälkeen ja teki hienon nollatuloksen Nellin kanssa myös agiradalta. Näillä kahdella nollalla tuli myös piirinmestaruus HOPEA-tila :) Tässäpä rata www.youtube.com/watch.

Nyt meijän Nellillä on kasassa ensi vuoden arvokisoja varten nolla-voitto sekä tuplanolla, JEE!!

Alla vielä pari videota Oriveden kisoista, näistä ei nollia ropissut, mutta hyviä ratoja olivat kuitenkin!

Macy agi www.youtube.com/watch

Macy hyppy www.youtube.com/watch

Nelli agi www.youtube.com/watch

Nyt sitten lomaillaan tosiaan ihan kunnolla ja ollaan myös kyllä aika lailla nettipimennossa!

Tässpä yksi kuva meijän Papusta tältä päivää mettälenkiltä!