Huh, huh.. voipi sanoa, että koko viikko meni koiraharrastusten parissa aika tiiviisti :)

Maanantaina aloitettiin Papun nätötreeneillä Okk:n hallilla, tiistaina vuorossa oli agiliitoa Taikan&Nellin kaa, keskiviikkona Papun agility, torstaina agiliitoa Macyn&Nellin kaa :) Voipi tosiaan sanoa, ettei vapaa iltoja viikolle liijemmälti jäänyt ;) Mut ei se mitään kyllä koiraharrastus on hauskaa!

Viikonloppuna sitten tulikin Papulle aimo annos näyttelytottumustreeniä :) Lauantaina aamupäivästä pyörähdettiin Poppiksen luona kylässä. Kyllä siskoksilla jälleen riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita, vaikka viime näkemästä olikin kerennyt vierähtää puolitoista kuukautta. Iltapäivällä meillä oli sitten Pohjois-Suomen Shelttikerhon nätötreenit Hiukkavaarassa. Treenit meni Papun osalta hyvin, pöytävarmuutta tulee koko ajan lisää :) Eija & Pipakin olivat mukana treeneissä!

Sunnuntaina suutasimme puolen päivän aikaan shelttilenkille Haukkukeitaalle. Lauha sää oli houkutellut mukaan mukavan kokoisen porukan lenkkeilijöitä :) Tunnin verran kuljimme metsäpolkuja ja kyllä ainakin meijän tytöt olivat väsyneitä kun pääsivät kotiin. Siskokset Pipa&Papu saivat myös pitkästä aikaa peuhata keskenään :) Illalla olikin sitten nätötreenit Marinniemessä, mukana jälleen vain shelttiporukkaa :) Haimme Eijan&Pipan mukaan ja myös Annika tuli sinne Niiskun kanssa. Nyt Papulla jälleen liikkuminen meni nuuskutukseksi :( Oikein reippaalla liikkeellä sain sitten kuonon "nostettua" maasta pois... Saapas nähä miten meille käy ens su Tampereen ryhmiksessä, kun se on ratsastuskoulun maneesissa...

Viikonloppun meni jälleen kerran liian nopeasti :(

Tänään käymme Taikan&Macyn kanssa osteopaatin käsittelyssä. Taikan ja Papun pesen tänään Tampereen näyttelyä varten!  Agiliitoa on jälleen ti, ke ja to illat :) Perjantaina onkin koirien hierontapäivä! Ja sittenhän on jälleen viikonloppu :)

Oikein mukavaa viikkoa kaikille Ystävillemme!