Saimme eilen siis helatorstaina ensimmäiset kunnon maistijaiset auringosta ja lämmöstä :)

Mutta kuulumiset viikon alusta alkaen ;)

Maanantaina Nellin lääkäri soitti ja kertoi meille hyviä uutisia, "kasvain" ei ole pahanlaatuinen! Kyllä olin huojentunut ja onnellinen tästä vastauksesta :)

Tiistaina treenattiin ekaa kertaa OKK:n kentällä ulkona, ihana kun on lyhyt treenimatka :) Macy huilasi ja Nelli vielä sairaslomailee tän viikon, joten Taikan kanssa treenasimme. Treenit meni hyvin, vaikkei se saksalainen ihan taittunutkaan minulta, onneks koira toimi :D

Keskiviikkon me sitten Jukan kanssa kävimme mentaalivalmennuksessa! Harmiksemme eka osa oli juuri silloin kun olimme Espanjassa, mutta kiva kun päästiin tähän toiseen osaan mukaan :) Kurssin piti Julia Kärnä. Neljä tuntia hurahti aikasta nopeesti ja eiköhän näitä oppeja ruveta käyttämään ;)

Eilen aamupäivällä me haravoitiin takapihaa ja koirat sai nauttia auringon paisteesta luita syöden. Papu kyllä halusi välttämättä haravoida minun kanssa :D.

Iltapäiväks sitten suunnistettiin agikoulutukseen Haukkukeitaalle Julian oppiin. Kyllä ihmisellä voi olla huono kunto :(, ehkä myös kolmen viikon sairastelulla on osuutta asiaan, mutta tuntu ettei jalat liiku, eikä henki kulje kun rataa väännettiin ;) Paljon saatiin kehuja, mutta myös todella paljon vinkkejä mitä meidän tai siis minun tulisi tehdä! Vielä kun saisi nämä kaikkien kouluttajien minulle sanomat asiat toteutettua ja opeteltua, niin Taikunkin kanssa niitä nollia rupeaisi tulemaan :D. Kiitokset Jonnalle koulutuksen järkkäämisestä ja Julialle koulutuksesta!

Illalla kotona grillattiin ja syötiin ekaa kertaa terassilla, ihana kesä <3

Peikko oli pyörähtänyt eilen Pieksämäen agikisoissa Sannan kanssa, tuloksena hylly ja 5vp. :)

Viikonlopuks lähetään Kuopioon, la aamuna startaaan sillain matkaan, että keretään kattoo Sannan & Peikon startteja :) Sunnuntaina Macyllä sitten 3 starttia ja Taikalla kaks. Nelli ja Minni jää mummolaan hoitoon!

Minni sai tänään aamulenkillä jonkin "kohtauksen".. Tasapaino ei pitänyt ollenkaan, silmät teki sellaista "ees taas" liikettä, ei ollu toinen tässä maailmassa :( Tää oli eka tälläinen kohtaus, jonka minä näen... pelottaa... itkettää.. Onhan Minnillä jo ikää, mutta kuitenni, nää on aina niin vaikeita asioita!