Sunnuntai-aamu, klo 7:37 :) Koirat käytetty kävelemässä pitkin Tapiolan pyöräteitä ja aamuruuat syöty. Nyt kaikki mustat nukkuu tyytyväisenä sängyssä ja sininen laittialla, niinkuin normaalisti :)

Perjantaina meillä olikin koko päivä aikaa loikoilla, kun kisat alkoivat vasta kuuden pintaan, tai siis olisi pitänyt alkaa ;) Kisapaikalle mentiin kuitenkin aikaisemmin, koska halusin nähdä Hannan ja hän kisasi Vimman kanssa medeissä. Aikatulut petti ATD:n kisoissa aika, mini aloitti tunnin myöhässä :( Ei todellakaan kiva.... Eka radalla Jukka otti hyllyn sekä Macyn ja Nellin kanssa. Toisella radalla sitten tekivät Macyn kanssa nollaa noin puoleen väliin saakka, mutta sitten Jukka kaatui pahasti ja rata jäi siihen :( Kaatumisen seurauksena kisat jäi Jukan osalta siihen ja kun aikataulut mätti niin paljon, jätin suosiolla Taikun kanssa osallistumatta hypärille. Hotellille päästyämme n. klo 22, pestiin ja föönättiin koirat vielä ennen nukkumaan menoa. Mutta oli kiva nähdä kisoissa Kataisen poppoo ja erityisesti Peikko-poika, sekä kaikki muut tutut :)

Lauantai-aamuna (yöllä) klo soi neljältä. Pikasen näyttelykuntoon (siis minun) laiton jälkeen auton nokka kohti Juvaa :) Aamupala syötiin Heinolan Abc:llä ja täytyy sanoa, että ihan hyvän hotellin aamupalan tasoinen se oli :) Juvalla oltiin ysin pintaan ja näyttelypaikalla jo täysi tohina päällä, vaikkei kehät olleet alkaneet :D. Papunen oli tulessa ekana. Junnunarttuja paikalla 31kpl. Mehän olemme aina aika lopussa luokkaa ja ennen meitä oli jaettu vain kaks vaalenapunaista nauhaa eli eriä ja ne molemmat nartut olivat kultasoopeleita ;) Papu käyttäyi kehässä hienosti, pöydällä pikkasen vieläkin jännitti, mutta liikkui ja seisoi tosi kaunisti! Ja yllätys oli oikeesti tosi suuri kun kehätoimitsija ojensi meille ison vaaleanpunaisen ERI-ruusukkeen!!!  Siinä ne junnujen erit olivatkin sitten, Papu sijoittui luokassaan lopulta kolmanneksi, kultasoopeleiden jälkeen :D. Ehäpä sitten pikksen liian suurin odotuksin vein Taikan kehään :( Eihän ne oikeesti oo ollenkaan samanlaisia kropaltaan... Tiukka linja tuomarilla jatkui ja 26 avonartusta vain yksi siis yksi oli hänen mielestään erin arvoinen ;) Taikulle siis sitten sininen nauha eli hyvä, jota kyllä jaettiin ihan reippaasti tämän tuomarin kehässä :D. Virheistä oppii, joten tästä syystä en vienyt Macyä kehään ollenkaan. Taikalla oli liian pyöreät silmät ja ne pilasi ilmeen, joten kun Macyllä on vielä pikkusen isommat ja pyöreemmät, niin en halunnut sille kakkosta hakea :D. PN-kisassa meille ei sitten Papun kanssa suotu mitään. Kokonaisuudessaan tuomari antoin 12kpl eriä nartuissa, joten todella tyytyväinen olen Papun "menestykseen" :). Arvostelu tullaan lisäämään kotisivuille kunhan kotio päästään. Jäimme vielä Papun kanssa osallistumaan Paten (eli Papun isän) jälkeläisluokkaan. Jälkeläisluokka oli kolmas ja palkittiin KP:llä, Onnea Suville vielä tätäkin kautta :) "Kotiin" ajeltiin sitten aivan kamalassa kelissä... Mutta päivä oli todella kiva, Jukan mielipidettä ei kannata tässä asiassa kysyä :D. Oli kiva nähdä tuttuja "kotoa" sekä kauempaa. Karolle sekä kasvattaja Jennalle onnea viel kerran Kriisin eristä ja sijoituksesta, ja teitä on aina niin kiva nädä :) Tyynelät olivat myös näyttelyissä, kiitos mukavasta seurasta näyttelypaikalla sekä Heinolan abc:llä, sekä onnea Leevin eh:sta upean arvostelun kera :)

Sunnuntaina sitten kello soi vartin yli viis ja pikkasen jälkiin kuuden oltiin kisapaikalla. Koirat lenkille ja itelle kahvia nassuun, että heräsi :D. Tuomarina toimi Saviojan Anne. Annen agiradat oli tosi kivan oloisia, mutta hypäri olikin melkoista pyöritystä, koko ajan käännyttin takaisin.... Ekalla radalla Macyn kanssa, Macy muuten karkasi lähdössä ja Jukalla oli työ saada homma kasaan ;) No, kuitenkin puomille asti nollaa paukuttivat ja sitten kun valssilla Jukka alkoi ottaa Macyä puomilta alas, niin pikkumusta hyppäsi sivuun kontaktilta ja tietty vitonen... kaks estettä ois ollu jäljellä ja Jukka otti radan sit hyllyks.. Pirskatti harmitti parin puolesta aivan oikeesti, kun rata oli niin nappi!!! Nellin kanssa sama rata yhdellä vitosen kieltovirheellä, ihan mallikasta menoa. Hypärillä Macy pari teki upea nollan, jolla oltiin hienosti sij.3/61. Serti meni kakkoselle, eikä ero siihen ollu todellakaan suuri :(, ehkäpä ensi kerralla sitten... Nellille puhas rata, mutta pikksen muutamassa kohassa tökki ja siitä johtuen tulos 0,43. Mulle ja Taikulle hylly... en viitti kommentoida sen enempää, kuin että me ei nyt kisata aivan heti, keskitytään treenaamaan. Jukka meni Nellin kanssa vielä yhden agiradan, se meni hyllyks. Puolilta päivin oltiin takaisin hotelilla ja kuten arvata saattaa meillä oli kaks väsynyttä ihmistä sekä 4 väsynyttä koiraa :) Kävimme vielä myöhemmin Purinalla tapaamassa Mariaa ja katsomassa yhden maxi koirien startin. Maria & Kalle oli kiva nähdä teitä :)

Tulips tästä romaani.. kirjoitusvirheitä on varmaan miljoona :D. Me lähetään nyt aamupalalle ja sitten ruvetaan pakkaa kamppeita autoon. Kotimatkalle pitäisi lähteä :)