varsinkin, jos on viikonlopun ollut reissussa ja kotiutunut maanantain puolella yöllä kotiin ;)

Äitienpäivä tuli sitten vietettyä JAT:in järjestämissä agikisoissa ketynä :) Keli oli inhottava, pientä tihkusadetta tuli melkeen koko päivän.. toppakamppeet ois saanut olla mukana ;)

Ekalta radalta Jukalle&Macylle hylly :( Macy otti vauhdikkaan puomin alastulon, Jukka jäi jälkeen ja pikku-musta kerkesi suorittaa yhden ylimääräisen hypyn siinä välissä :D.

Toinen rata olikin aikamoista vääntöä ja kääntöä. Macy valui useammassa kohdassa ja Jukalla oli täysi työ saada pidettyä pakka kasassa ;) Mutta kun ei periks anna, niin nollahan sieltä tuli ja sij.2!! Kyllä aina kannattaa taistella ja kun tyylipisteitä ei jaella, niin nolla kuin nolla :D.

Tuttujankin kisapaikalla jälleen oli, sehän on tään reissaamisen mukava puoli, että näkee tuttuja kauempaa, jos vain kisaisi täällä kotona jäisi tämä kokematta :) Kiva oli nähdä teitä Maria ja Kaisa :)

Kotiin päästiin lähtee ajee sitten vasta pikkasen ennen kahdeksaa illalla, kyllähän toi väsy ainakin vänkärille meinas loppumatkasta tulla, mutta sinnillä simmut pidettii auki. Nellin ja Minnin haku hoidosta jäi sitten tälle päivää, mutta kaveruksia tämä ei varmaankaan haitannut :D. Kiitos Jonnalle&Petelle jälleen meijän tyttöjen hoidosta!

Tulihan viime viikolla myös tieto, että Jukka on Macyn ja Nellin kanssa valittu OKK:n minijoukkueeseen agin sm-kisoihin :)

Ja tietysti eilisen päivän paras uutinen oli, että meijän "muumipentueen" isästä Nerosta leivottiin FI AVA eilisissä kisoissa Oulussa :) ONNEA Jonna ja Nero!