Niin on wappukin juhlittu :)

Tänään aloitti ensimmäinen Taikahännän kasvatti agilityuransa :) Sanna ja Peikko starttasivat Varkaudessa ensimmäisissä virallisissa kisoissa. Onnea kisauran aloituksesta ja tsemppiä parille seuraaviin koitoksiin, hyllyjä on hyvä kerätä niitä tulevaisuuden palkintoja varten :)

Eija ja Pipa pyörähtivät Haukkukeitaalla järjestetyssä mätsärissä. Pipalle punainen nauha, mutta ei sitten jatkossa sijoitusta. Kuitenkin parille arvokasta kokemusta kehässä olemisesta ja Eija laittoikin, että hienosti oli Pipa kehässä mennyt :)

Me kävimme aamupäivällä Haukiputaalla Poppiksen luona kylässä. Korvien trimmauksen jälkeen oli aika sitten leikin :D. Linkki albumiin www.yliruokanen.net/kuvia/Haukipudas_02052010/album/index.html.

Nyt on sitten Papunen pesty Porin näyttelyä varten :) Kyllähän valkoiset osat joutuu vielä pesee varmaan perjantaina kun päästään Vaasaan, mutta on pikku-neiti ainakin tän illan puhas :D. Taikan vuoro on huomenna käydä vaahtokylvyssä.

Nelli voi hyvin. Leikkaushaava paranee hyvin ja on todella siisti!

Vielä näyttelyistä sen verran, että kesäkuun puolella olevassa Raahen ryhmänäyttelyssä on esillä 4 Taikahännän kasvattia :). Kehään astelevat ensi kertaa Niisku, Pipa ja Poppana <3. Mukana tietysti sitten vielä meijän oma Papunen.