Nyt sitä sit ollaan vuorotteluvapaalla :) Saan tehdä päivisin mitä haluan :D

Tälle aamulle ollaan plikkojen kaa tehty ihan pitkä lenkki aurinkoisessa kelissä ja olen paistanut mustikkapiirakan, ihana kun oikeesti ei oo kiire mihinkään ;)

Kemin asuntokin on nyt koko perheen voimin katsastettu ;). Ihan ok kämppä oli ja kun sen saa sisustettua, niin viihtyisä siitä tulee. Voidaan rauhassa katella sitä omakotitalo tarjontaa sit Kemi-Tornio akselilta! Pikkuhiljaa viedään sinne kamoja ja sen mukaan sitten miten tämä meijän oma Oulunsalon asunto menee, niin muutto etenee ;)

Peikko the Nellin&Neron poika oli lauantaina kisaamassa Mikkelissä. Upeesti sinisen kisat menivätkin, kartturi Sannan kanssa taiteilivat tupla-nollan sekä kaupan päälle tuli toiselta ratalta Agi-SERT !!! Onnea parille!!!

Sunnuntaina sitten meijän plikat lähti kisamaan ;). Tuomarina oli Jarmo Jämsä ja radat oli haastavia, mutta mukavia ;)

Taikan ratojen koottu selitys tässä, sama mikä lötyy fb:stä...

Eka rata Taikun kaa hyllyks, sen takia, et menin muuttaa ratasuunnitelmaa juuri ennen starttia, enkä tietty ollut sillain sitä etes kertaakaan harjoitellut, argh!!!! Hypäri sitten juuri meijän Taikalle tehty kieputus-pyöritys rata ja mitä mie teen?? Törkkään sen yhden putken ohi ja siitä sitten se pakollinen vitonen :(

Hyppyratan videon voin laittaa sit kun sen pystyn kattoo :D

Jukalla Papusella ihan ok agirata, keinu meni lentokeinuks ja Jukka otti sen uusik, joten siitä sit hyl. Hyppyrata ei ollut kaunista katseltavaa, Jukalla kauhee paniikki koko ajan päällä ja se näkyi ohjauksessa tai siis ohjauksen puuttumisena ;). Ratavirheetön rata parille tuli, mut pikkasen yliaikaa kun rata ei oikein sujunut... nettiin tätä rataa ei laiteta, mutta Jukka saa sen muutaman kerran kattoa :D

Poppis (T. Poppana) on myös aloittanut agilityn harjoittelun virallisesti ja ehkäpä me Jarmon ja Poppiksen keväällä näemme myös kisaradoilla ;)

Tälle kuulle vielä joko Kajaanin tai Kokkolan agikisat sekä Seinäjoen näyttelyt!

Kiti, Kara ja Kirill täyttivät 7kk:tta lauantaina <3. Toivottavasti saisin uusia kuvia nuorisosta, niin saisin niitä myös näytille ;)