Niin se vaan on vuosi jälleen kulunut, aika suoraan sanottuna liitää ;)

Tälle vuojelle on mahtunut paljon ihania asioita, mutta myös surua... Mutta sellaistahan se elämä on!

Ihana on ollut seurata "meijän" siis Taikahännän pentujen kasvua ja kehitystä läheltä, ihana kun kaikilla on hyvät kodit ja kakaroita pääsee aina kattomaan. Kiitos teille kasvattieni omistajat <3

Meijän perheen vuoteen on mahtunut paljon agiliito kisoja sekä näyttelyitä. Macylle ja Nellille molemmille uudet tittelit nimen eteen FI Ava-H, sekä paljon upeita kisaratoja :) Taikurille yksi agi serti ja upeita ratoja, vaikkei niitä nollia sitten tullutkaan :D. Papu kunnostaui näyttelyissä käynneillä :) Useita pinkkejä nauhoja, sekä yksi PN3 sijoitus vara-sertin kera <3. Papulle  v.2010 shetlannilammaskoira yhdistyksen ykkösruusuke näyttelystä :) Papu myös on aloittanut agilityssä kisauransa ja pikkuhiljaa saamassa langan päästä kiinni :D

Kiitos kaikille ystävillemme upeista kisa/näyttelyviikonlopuista! Tyynelän, Savosen ja Kataisen perheille kiitokset meijän majoittamisesta :) Ja tietenkin Tuomisille sinne Killontielle kiitokset taukopaikasta, ensi kesänä jälleen tulemme ;)

Heinäkuun lopulla meijän lauman luku väheni yhdellä, kun Minnistä tuli enkelikoira :( Myös Mnnin Penni tytär on nyt äitinsä kanssa koirien taivaassa. Heillä on siellä hyvä olla, jälleen yhdessä!

Ensi vuonna jatketaan agiliidon parissa, Jukka kisaa Nellin ja Papun kanssa. Macy on jäänyt jo "terapia" agilitylle, eli silloin tällöin pääsee mukaan treenaamaan :) Muutamia näyttelyitä tullaan käymään ainakin Papun kanssa, ehkä Nellikin pääsee kesällä veteraanikehään pyörähtämään ;)

Joten kaikki Ystävät oikein ihanaa vuojen viimeistä päivää ja pitäkäähän karvaturreistanne huolta tänä iltana, kun raketit räiskyvät!

Ja Onnea sekä Menestystä vuodelle 2011!