JEE, meijän Papunen on uusi kolmosluokkalainen :)

Viime viikonlopun (27.-28.8.) KAS:in kisoissa Papulle ja Jukalle eka 0-voitto, sekä kaks hyvää 5vp:n rataa! Joukkueradaltakin parille hyvä vauhtinen rata kymmenellä virhepisteellä ;)

Tänään Rovaniemella pari otti kaksi 0-voittoa ja sertiähän se sit pukkas :D. Jukka ja Papu kerkesi kisata kakkosissa 8 starttia, joista 3 x hyl, 2 x 5vp ja 3 x 0vp !!!! Videoita tulee kunhan kamerasta puretaan parin kisaviikonloput videot ;)

Meillä on tainnut Taikun kaa yhteinen sävel sitten löytyä ;) Viime viikonloppuna (27.-28.8.) kisoissa sunnuntaina kaksi hyvää rataa, joissa tehtiin yhdessä töitä, vaikkei tuloksilla juhlitukkaan (hyl & 10vp) ! Nellin kanssa samat tulokset sunnuntain yksilökisoista, lauantailta Nellille joukkueesta 5vp ja OKK:n mini I-joukkueen sijoitus piirinmestaruus taistossa hienosti 2.

Perjantaina käytin Nellin lääkärissä ja simmussa taasen haava sarveiskalvossa. "Piilolinssi" simmuun laitettiin, mutta se otettiin pois sitten jo lauantaina kun se vain pahensi tilannetta, Nelli ei pitänyt simmua auki ollenkaan :(, nyt tilanne on parempi, huomenna kuitenkin soitto Akuuttiin Kaisalle, että miten tästä eteenpäin... Kisat ja treenit nyt Nellin kanssa vähän aikaa tauolle, parannellaan simmu rauhassa!!

Joten sitten Taikun kanssa vain kisasin Rovaniemellä. Eka startti lauantaina mielettömän hyvä hyl = todellakin irrottiin putkeen, ei edes mun takaa leikkaus edellisellä hypyllä saanut Taikaa kääntymään ;). Toiselta ratalta harmittava 5vp, kun vedin Taikan keppien ohi :(, mut muuten rata oli todella makee!! Sunnuntaina jatkettiin hyvällä tsempillä. Eka rata oli KV-rata ja mitä met tehtiin?? No, UPEE 0-tulos!!! Sijoitus 4./26, mut sillä ei niin välii, kun se tuntu niin hyvältä!! Rimat oli muuten kaikissa kolmessa startissa tapissa eli 35cm:ssä ja Taika hyppäs ne hyvin, ei mitään hosumisia!! Hyppärillä sitten rimat vain 25cm:ssä ja se sit näkyi vauhdin hurman kasvuna ja mulle räkyttämisenä, tulos ratalta hyl. Se kyllä tuli ihan radan alussa, kun Taiku jätti kaks viimeistä keppiväliä pujottelematta ja karkas putkeen.. :(

Mukava kisaviikonloppu oli kaiken kaikkiaan, kiito RAGIT hyvistä järjestelyistä! Kentän laidalla oli jälleen mukava nähdä tuttuja ja rupatella niitä näitä hyvässä seurassa :)

Kiti sai tehdä vähän pentuaksaa, putkea ja siivekkeiden kiertoa, on toinen vaan niin pätevä pikku-plikka <3

Alla vähän kuvasatoa reissulta ;)

Näkymää hotelli huoneen ikkunasta, Pohjanhovissa jälleen yövyttiin :)

hieno lamppu oli huoneen seinällä !

ja sit sitä meijän koirien hotelli elämää ;)

kuvat otettu kännykän kameralla, joten laatu ei häikäise ;)

Ens viikolla sitten aksa treenejä ja lenkkejä, normi viikko edessä! Kisoja pukkaa sitten taas viikonloppuna, nyt sitten kotikisat OKK:n kentällä! Kisataan vain sunnuntaina!