Vuojen eka kokonainen viikonloppu vierähti "etelässä" ;)

Perjantaina ajelimme Martinniemeen Activen pitämiin epävirallisiin kisoihin! Jukka harmittavasti loukkasi selkänsä eikä pystynyt kisamaan Papusen kaa. Nellin ja Taikun kanssa kävin juoksee mölliratan, molemmat teki nollan ;) Nelli kulki aivan mielettömän hyvin ja nopeesti, tais sininen salama nauttia pitkästä aikaa ns. kisa-agista :D. Taikun kaa mentiin myös kilpailevien rata, eka yritys meni ihan päin p:tä :(, alku oli hyppy, rengas, puomi... Jostain syystä Taiku tuli kaks kertaa renkaan kehikon välistä ja sehän homma oli sit siinä.... Onneks Activella sai uusia ratan, jos jotain jäi hampaan koloon ja mullahan jäi :D. Ja tällä kertaa tehtiinkin upee nolla rata :) Tästä on hyvä jatkaa kohti helmikuuta ja virallisia kisoja!

Hallilla nähtii myös Kirill ja Niisku, molemmat sai korvatrimmin ;) Kiva oli myös nähdä useita ystäviä kentän laidalla <3.

Illalla kyläilimme Jonnan&Peten luona :) Minusta tuli jälleen blondi, kiitos Jonnan kotikampaamon!

Lauantaina aamulla suuntasimme Haukkukeitaalle. Lenkkiseuraksi saimme Eijan, Pipan ja Elmerin. Ilma oli ihana ja kiva oli Eijan kanssa vaihtaa kuulumisia ja Pipa on kyllä <3

Pipa, 7.1.2012

 

Loppupäivä olikin plikoilla rentoutumista, kun Kirsi meillä piipahti kylässä ;)

Sunnuntaina laitettiin Oulunsalon asunto esittely kuntoon ja ajeltiin tänne Kemiin. Viikonloppu, pidennetty sellainen vierähti kyllä noppeesti ja oli kaikin puolin aivan ihana :)

Tämä viikko menee ihan normi setillä, jälleen kerran ;) No, aloitetaanhan met Jukan kanssa alkeiskurssin veto keskiviikkona uudessa seurassa :)