Aika vaan menee niin nopeesti :)

Pennut täyttivät 3-viikkoa tiistaina :) Maanantaina rupesivat pennut maistelemaan raakaa jauhelihaa ihan kunnolla ja aloitin myös matokuurin koko meidän poppoolle :) Jauheliha tekee hyvin kauppansa ja mamman maitoa hörpätään sit päälle! Viikonloppuna sitten lisätään sekaan pentunapuja turvotettuna ja ehkäpä velliä :)

Pentulaatikon ulkopuoliseen elämään tutustutaan koko ajan enemmän ja pitempiä aikoja. Rohkeasti pennut liikkuvat ja retuuttavat jo pieniä leluja <3. Eilen sitten käytiin haistelemassa lauman muut koirat :) Papu ihan selvästi hämmästeli, et mitä noi marsut on :D. Nelli oli ihan tohkeisssaan ja Macy taasen sen näköinen, et ei voi olla totta, taas meillä tollaisia ;)

Kuvassa meijän Ulvova Prinssi <3

Uusi poseerauskuvia en valitettavasti ole saanut otettua, jospa lauantaina saisimme yhdessä Jukan kanssa pennut kameran taa :)

Kolmikko siis Papu, Nelli ja Macy saivat nauttia tiistaina hieronnasta, kiitos Kirsi :)

Papusella tänään agitreenit, Nellillä huomenna osteoppaatti, lauantaina sit Papu agilitaa OKK:lla kuten myös Niisku starttaa ekoissa virallisissa kisoissa :) Lauantai-iltana me Papun kanssa sitten lähdemme bussimatkalle Paimioon, shelttien erkkari on siellä :) Pipakin pyörähtää siellä kehässä <3