Ollaan lähdössä tänään viikoksi mökkeilemään Vanttauskoskelle, mökki sijaistsee saaressa, joten tytöillä tulee olemaan mukava viikko kun saavat telmiä mökin pihassa ihan vapaasti.

SM-kisat ei menneet ihan sitten putkeen meidän perheellä. Pejantaina 13.6. iltakisassa Taikalle ensimmäisestä kakkosluokan kisasta 5vp, kielto kepeille, muutenkaan rata ei tuntunut kauheen hyvälle... Jukka ja Nelli suorittivat haastavan radan 0-tuloksella ja sillä oltiin sijalla 4, osallistujia oli 71!!!!
Lauantaina 14.6. jatkettiin joukkue-kisalla, yllätys olikin suuri kun OKK:n mini-joukkueen piti olla nro 9., niin meidän lähtönumero olikin sitten ykkönen ;) Minulle ja Macylle 0-tulos, aika ei ollut hyvä, kun alussa hieman meillä oli erimielisyyksiä siitä mihin mennään, mutta maaliin tultiin yhdessä. Tiinalle ja Nemolle tuli harmittava 5vp (viimeinen rima tippui) ja hieman yliaikaa. Eevalle ja Tassulle hieno nolla. Meidän joukkueen ekakertalaiset tekivät todella hyvät suoritukset. Jukalla ja Nellillä oli hyvä paikka lähteä akkureina matkaan.... Valitettavasti puomilta 5vp ja sitten loppujen lopuksi rata meni hyllyksi. Okk:n minijoukkueen sijoitus taisi olla 12.
Sunnuntaina sitten oli vuorossa yksilöt. Sää ei enään sitten suosinutkaan, vaan vettä tuli heti aamusta alkaen. Jukalle ja Nellille radalta hylly. Minulle ja Macylle 5vp, huitaisin pikku-mustaa huolimattomasti putken päätä kohden ja Macy ei jostain syystä sitä sitten lukinnut vaan tuli ohi.... Joten kun ei finaaliin ollut asiaa, niin lähdimme samantien kotimatkalle. Macyn täys-sisko Nena teki hienoa työtä yksilökisassa ollen lopulta sijalla 9./126.

Juhannus vierähti Rokualla. Välillä satoi ja välillä paistoi. Laitan alle vain lyhkäisesti tyttöjen tulokset. Oli todella mukava viikonloppu, kiva oli nädä tuttuja ja jopa keretä hieman vaihtamaan kuulumisia.

*Nelli 2xhyl, 2x0vp sij.1&2
*Taika 15vp, 10vp, 5vp ja hyl
*Macy 2xhyl

Sen verran pitää mainita, että Taikan kolmas rata oli tosi upea, harmittavasti vain kakkosrima tippui alas. Muutenkin pikku-neiti kulki kivasti, paitsi sitten viimeinen rata meni ihan kohellukseksi.

Nyt sitten pakkamaan kassit valmiiksi ja auton nokka kohti Rovaniemeä :)