Agilityn sm-kisat kisattiin siis viikko sitten Nastolassa!

Viikonloppu oli mukava, ystävämme tekivät upeita suorituksia, jännää oli katsomon puolella ;)

Yöpyminen sujui hyvin tilavassa neljän hengen mökissä Messilän leirintäalueella! Neljä ihmistä ja 8 koiraa... :D

Kiitos Jonnalle&Petelle sekä pojille jälleen kerran mukavasta viikonlopusta!!

Minun ja Nellin ensimmäisistä yhteisistä sm-kisoista ei jäänyt kauheasti kerrottavaa jälkipolville... Joukkueradalta keräsimme 15vp ja yksilöradalta 10vp... kun ei osaa niin ei osaa.. :( Olin tosi pettynyt itseeni, varsinkin tuon yksilöradan jälkeen... Kokkolassa Nelli sitten liitelee jälleen Jukan kanssa ja sydämestäni toivon, että pari starttaa karsinnoissa!!

Taikun kakkospennut täyttivät tällä viikolla 16 viikkoa :) Kiti ja Kirll kävivät mittatikun alla ja tulokseksi saatiin n. 28,5cm :)

Kuvissa Kitinä Haukkukeitaan pellolla <3

ja Papunen vaanii :)

Eija kera Pipan, Elmerin ja Velmun kanssa olivat meijän kanssa torstaina Haukkukeitaalla. Pipalla oli aivan upea turkki , pohjavllakin oli vielä tallella :) Pipa misseilee seuraavan kerran Oulun näyttelyssä!

Tänä aamuna sitten ajelimme Rovaniemen juhannusnäyttelyyn!! Onneksi keli suosi, kun teltta ei enää mihinkään pystyyn mahtunut! Aurinkokin näyttäyi ja ei mennyt turhaan aurinkorasvan laittokaan :D

Tuomarina oli Dusan Paunovic Serbiasta! Papulle ihan ok pöytä käyttäytymisellä sileä erinomainen. Macylle veteraaniluokasta sitten upeasti ERI/2 ja SA <3, meijän mummo oli oikein hieno!!

Näyttelyn jälkeen ajelimme vielä Kemiin Metsäkummuntielle nauttimaan grillatuista herkuista ja aurinkoista säästä :) Päivillä ja Karilla on aina niin mukava käydä!!

Ensi viikonloppuna sitten Kokkolan näyttely ja aksakisat!!

Jukan kanssa lähdemme 24.7. sitten Kreetan lämpöön viettämään viikon loman <3. Koirat pääsevät tuttuihin hoitopaikkoihin, joista jälleen kiitos ihanille Ystävillemme ja minun vanhemmilleni !!