Meillä on eletty aika hiljaiseloa erkkarin jälkeen, hallillakaan ei oo käyty treenaa kuin kerran agilityä. Meillä kun Jukan kanssa oli se Kreetan lomareissu, niin ei uskaltanut ottaa riskiä, että meijän lauma sen pitkään kiertäneen kennel-yskän sais! Onneks taudilta säästyttiin ja met päästiin viettää ihana aurinkoinen loma :). Plikat olivat "Paimenneidon"-Päivillä hoidossa :)

Viime viikonloppuna sitten Jukka kisasi lauantaina aksaa Iisalmessa, Papun kanssa kolme starttia ja Taikun kaa kaks! Nollia ei tullut ja taisi Jukan oma kommentti olla, että ei kerrottavaa jälkipolville jäänyt kisoista! No, tästä kuono ylöspäin ja ens vkonloppuna sit oman seuran kisat, Jukka kisaa Papun kaa lauantaina ja mie Taikan kaa sunnuntaina!

Sunnuntaina päivä vierähti Kempeleen ryhmänäyttelyssä! Mukana oli kuusi Taikahäntäläistä, aivan mahtaavaa, kiitos ISO kiitos Tainalle, Eijalle, Kirsille ja Annikalle kun olitte paikalla <3. Kirill, Kiti, Poppis ja Niisku olivat Erittäin Hyviä ja Papu & Pipa Erinomaisia. Taikalle myös erinomainen! Luokkasijoituksia ei tullut, mutta kasvattajaluokan sain esitettyä ekaa kertaa!! Mukana ryhmässä oli trikit Kirill, Pipa, Papu ja Poppis! Luokkia esitettiin neljä ja met Taikahäntäläiset sijoituimme toiseksi!!! Upea kokemus esittää kasvattajaluokka, ehkäpä joskus toisetekkin ;)

Agiuutisia kuului myös, Peikko kisasi lainaohjaajansa kanssa Pieksämäellä ja sieltä napsati nolla-voitto sekä SERT-A !! Todella upeeta, onnea kaikille osallisille!! Ensi viikonloppuna Peikko sitten kisaa Sannan kanssa, tsemppiä startteihin!!

Tämä viikko meillä menee muuttaessa, plikat saa oman pihan ja met saunan :)

Täällä on ollut ihan kaameen paljon punkkeja su illasta ti iltaan napsin plikoista lähemmäs kymmenen ei vielä kiinnittynyttä punkkiä :(. IIIIIIKKK! Joten bayvantic-liuokset meni turkkiin ja nyt ollaan oltu punkkivapaita, *kop,kop*!!

Auringon paistetta ja lämpöä ootellessa :)