Viikko on nyt sit loppupuolella :)

Tänään lähetään ajelee kohti Valkeakoskea, täätlä met taas tullaan :D. Lauantaina  Papu ja Nelli kisaa Tampereella aksaa ja sit sunnuntain Papu&Macy pyörähtää kauniina Valkeakoskella näyttelykehässä!

Tämä viikko aloitettiin Kitinän pentuaksakurssilla maantaina! Hieman oli pikku-neiti ihmeissään kun yksin oli ilman laumaa reissussa... Leluun ei tartuttu ja muutenkin vähän kateltiin, et mikä täs on meininki :D. No, kuitenkin ne harjoitukset mitä tehtiin meni kivasti :)

Tiistaina Kiti sit kävi Nellin aksaharkkojen jälkeen vähän nätöilee, sitä ennen saatiin kuitenni leikkiä Rokkarin kaa :) Kitinä kätinä muuten karkas kaks kertaa kevythäkistä Nellin treenien aikana... meillä ei koskaan ennen kukaan shelteistä oo tota tehnyt...

Nellin aksat meni hienosti, tehtiin 2 x 19 esteen rata virheettömästi :) Jospa nyt sit lauantaina saataisiin kans niitä onnistumisia myös kisoissa!

Eilen harjoiteltiin takapihalla Kitin kans männyn kiertämistä, vasemmalta ohjaten Kiti hokas kiertämisjutun tosi nopeesti, oikee tökkii vielä :( Siinä sit lelua tapettaessa huomasin, et suusta tuli verta. Vasemman puolen yläkulmurihan on jo pikkasen heilunut, kun siihen on uusi jo oikein tulossa viereen. Otin sit treenien päätteks kerhtotätin ts. Papun pihalle vetää Kitin kaa villasukkaa. Voi sitä ärinää ja murinaa ;) Ja niinhän siinä sit kävi, et vanha kulmahmmas irtosi :)

Sain myös eilen leikattua Kitin kynnet ja tassukarvat ihan niinkuin aikuisilta plikoiltakin, siis pöydällä ja ilman Jukan apuja :) JEE!!!

Kisakalenteria on nyt syyskuun loppuun asti kateltu, Seinäjoen ja Jyväskylän näyttelytkin kiinostaisivat....

Mökkilomalta muutamat kuvat plikoista laitan tähän esille, galleriaan tulee sit kunnon albumi, varmaa ensi viikon aikana...

Kiti 5kk:tta, 31,5cm <3

Papu <3

Nelli ja Papu, the uimamaisterit :)

ja Nelli

minun pirpana <3

Macy the mummokoira <3