Flunssaa, flunsaa ja flunssaa :( Ensin viime viikolla Jukka sairasti ja minä olen nyt tämän vkon sairastanut.

Viime viikon lauantaina löysin Nelliltä nisäkasvaimen :( Kynsiä kun rupesin leikkaamaan, niin tarkistin samalla Nellin kainalot, että onko takkuja tullut ja silloin ylänisän viereltä löytyi patti. Pattia ei ollut vielä kaksi viikkoa sitten, joten nopsaa se on noussut siihen. Maanantaina pääsimme heti lääkäriin. Tiina Tiihonen Akuutista tutki Nellin ja otettiin samalla röntgenkuvat, että nähtäisiin onko jo etäpesäkkeitä tullut. Onneksi kuvat olivat puhtaat, leikkausaika kuitenkin sovittiin heti keskiviikolle. Keskiviikkona sitten Nelli leikattiin ja nyt ollaan saikulla. "Kasvain" lähti patologille lausuttavaksi, joten ootellaan sieltä sitten tuomiota... Nelli voi hyvin, pari viikkoa pitää ottaa rauhallisesti, remmilenkillä käyään, onneks on se flexi, että Nelli saa pikkusen liikkumavaraa :D. Agilityn pariin palataan kun tikit poistettu, ihan kevyesti treenaten, minimini hypyillä :)

Siinäpä ne meijän tärkeimmät kuulumiset. Viikko sitten sunnuntaina treenailtiin Virran Raunon opastuksella ja saimme jälleen hyviä neuvoja! Tällä vkolla minulta jäikin treenit väliin tämän flunssa takia. Jukka kävi eilen Macyn kanssa ja tänään on Papusen treenit.

Kirsi kävi hieroo tytöt tiistaina. Macy sekä Taika hierottiin ja tultiin siihen tulokseen, että Macyn pitää päästä osteopaatin käsittelyyn. Onneks sainkin ajan jo keskiviikko illalle ja nyt Macyn jumit on aukaistu :) Papuakin totutettiin käsittelyyn, pikkasen jumeja neitistä löytyi, mutta ihmekkös tuo kun on sellainen pomppija ja rymyyjä :D.

Vappu vietellään kotosalla. Huomenna siskoni tulee miehensä kanssa meille syömään. Tarkoitus olisi avata grillauskausi!

Sunnuntaina käydään Poppiksen luona kylässä ja sitten illalla minun pitäisikin pestä Papu ja Taika, Porin näyttelyä varten.

Alla olevan kuvan myötä haluan toivottaa kaikille oikein Wauhdikasta Wappua!!