Olipas kiva päivä Kajaanin kisoissa :) Kiitos kaikille kamuille, te kyllä teette tästä harrastuksesta extra kivan <3.

Sitten itse kisoihin. Ekaks oli agirata, tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen. Rata oli todella kiva profiililtaan, yks "ikävä" takaakierto, johon aika moni minikoirakko sitten kompastui :(. Jukka starttasi ekaks Macyn kanssa. Macyllähän on pijetty kisataukoa pari kuukautta, eikä paljon ole treenattukkaan, halutaan säästää mummo-koiraa :). Mut kun agility on verissä, niin minkäs teet :D, pari teki upean nolla radan ja aikakin oli kova, kun se sitten lopulta riitti voittoon asti :) Huh, sanon minä!! Meillä sitten Taikun kanssa rata loppui lyhyeen, kun pirpana päätti roikasta A-esteeltä sivusuunnassa alas ennen kontaktipintaa.. putki oli a:n allla niin jouduin ottaa sivuttaisetäisyyttä esteeseen nähden ja Taika ei sitä kestänyt :(. Nappasin Taikun kainaloon ja pois ratalta! Jukka lähti sitten aika viimeisenä Nellin kaa. Nyt oli sininenkin oma ittensä ja nollaahan sieltä pukkasi :) Aika riitti kolmannelle tilalle, joten ei ollenkaan huonosti!

Hyppyrata oli myöskin tosi kiva, ihana kun nyt kahtena viikonloppuna peräkkäin on ollut oikeesti mukavia agility/hyppyratoja, eikä mitään "tekemällä tehtyjä" ratoja... Kyllä ne näissäkin radoissa parhaat voittivat ja eroja saatiin aikaiseksi :D. Jukka lähti Macyn kanssa jälleen meijän poppoosta ekana. Kolmos hypyn rima tuli alas, Jukan kädellä :( ja sitten radalle mahtui yks kieltovirhe hypylle. Joten parille tältä radalta 10vp. Mie sitten yritin viisastua Jukan kolmos hypyn virheestä ja otin Taikan siinä olanyli.. mutta se pirkeleen rima tippui silti :( Pikkasen kerkesin jo siinä, sitten luovuttaa ja takaisin kartalle päästiin vasta okserin jälkeen, mutta sitten paukutettiinkin hyvää rataa :) Eli meijän tulokseksi se harmittava 5vp... Tällä radalla Jukka taisi mennä ihan viimeisenä Nellin kanssa. Pari teki todella upean radan, ei muuten valunut missään kohdassa :D. Pikkumustat sheltit Pusu ja Peppi menivät vain niin kovaa, että Nellille ei ihan heille pärjännyt ;) Mutta upee kolmas sija jälleen ja siis tupla nolla :)

Radat lisään tänne piakkoin!

Papunenkin pääsi hallissa kokeilee muutaman hyppy-esteen kanssa agilityä! Hienosti malttoi kakara esteitä suorittaa vaikka hallissa kaikui ja miekin oli läheisyydessä :) Tänään mennään OKK:n areenalle pikkasen treenaa, että kakara tottuisi erillaisiin paikkoihin ja esteisiin, jospa Pietarsaaressa saataisiin Papunen ja Jukka starttaamaan ekan kerran virallisesti... ;)

Pentukyselyitä on tullut aika lailla ja tiedoksi kaikille sheltinpennusta kiinnostuneille, että mie en tällä hetkellä ota pentuvarauksia vastaan. Kotisivuilta voi sitten seurata, jos/kun meille pentuja syntyy ja niitä on vapaana :)

Ja sit ne radat :)

Macy agi www.youtube.com/watch

Nelli agi www.youtube.com/watch

Taika hyppy www.youtube.com/watch

Nelli hyppy www.youtube.com/watch