Kennelliitto muisti tänään postilla.. ja se ei sitten ollutkaan niin mukavaa luettavaa :(. Papusen lonkat A/A, mutta kyynärlausunto oli molempien osalta 1/1 :( . Kuvaava lääkäri varoitteli, että toinen saattaisi tulla ykkösenä takaisin, mutta toinen oli ns. priimaa.. aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.. No, näillä mennään. Nivelrikkoa ei Papulla ole, joten ei noi ykkösen kyynäreet pitäisi mitenkään elämää haitata. Jalostukäyttöön jos Papusta käytän niin pitää kattoa sitten uros, jolla on kyynärnivelet kuvattu ja tulos on 0/0... Sekin on aika haasteellista, kun aika vähän kuitenkin shelttien kyynäriä kuvataan..

Mutta oli niitä hyviäkin uuttisia Niisku on parasta A-luokkaa, eli lonkat A/A ja kyynärnivelet 0/0. Onnea Annikalle terveestä pimusta :)

Kuopion reissu meni mukavasti. Päästiin kokeilee upealla Viiksi-areenalla treenausta, ihan luxus paikka se kyllä on :)

Sunnuntain kisatuloksilla ei kyllä kauheesti juhlittu ;) Nellille yks nolla ja kaks hyllyä, Jukka pirkule päästi pikku-sinisen väärään päähän putkeen molemilla hyllä radoilla. Taikalle yks 10vp:n rata ja kaks hyllyä. Hylly ratoihin olen tyytyväinen, varsinkin kun alusta oli mitä oli (hiukka pehmee..), niin en tahtonut Taikun perässä pysyä sitten ollenkaan ;)

Tulevana viikonloppuna kisataan Kajaanissa, Macykin pääsee pitkästä aikaa ratalle :)

Ai, niin Niisku ja Peikko täyttivät tiistaina 12.päivä 2-vuotta, niin se aika vaan menee!