argh... niin se vain meijänkin loma loppuu ja arki alkaa huomenna...

Meijän Rodoksen viikko meni liian nopeasti, hitsi siellä on ihana olla :) Kunhan keretään niin kuva-albumi tulee matkasivuille! Koirilla oli mennyt hoidossa hyvin, kiitos ihanille hoitajille, kun mahdollistitte meidän reissun :)

Tää viikko on vietetty kotosalla. Agia treenailtu itekseen ja ohjatusti Minnalla Tupoksella.

Macy ja Taika nauttivat hierojan käsittelystä perjantaina, Nelli kävi fysioterapeutin käsittelyssä ja emäntäkin sai "nauttia" hieronnasta lauantaina ;) Nelli oli sen verran pahasti jumissa, että kisat jätettiin sunnuntailta suosiolla väliin, ettei hoito mennyt hukkaan. Kiitos Kirsille ja Kristalle tyttöjen käsittelystä :)

Mie kisasin tänään Taikun kanssa kaksi starttia. Tuomarina meillä oli Seppo Savikko, hänellä oli aika haastavat radat ;) Ekaksi kisattiin hyppyrata, pari kohtaa siinä oli sellaista, että etukäteen hieman huoletti miten niistä selvittäisiin.. Mutta kuinkas kävikään, mehän "paukutettiin" Taikun kanssa hieno 0-rata :) Juuri ne pari kohtaa, jota mietin olisin voinut ohjata paremmin ja siten myös aika olisi oli nopeempi, mutta tyytyväinen olen kuitenkin. Taikan sijoitus 3./21. Agirata oli Sepon viikonlopun radoista ehkä kaikista "helpoin".. ja siinä sitten emme onnistuneet. Hylly viidennen esteen jälkeen ja sen jälkeen ei oikein oltu Taikun kaa samalla "kartalla", joten tulin kesken kaiken radalta pois. Kuitenkin me saatiin kaks onnistunutta kohtaa, johin olen todella tyytyväinen :) Ensi viikonloppuna sitten kisaamme Keminmaan kisoissa, mukaan ilmoitettu Taika ja Nelli.

Ja ehkä viikonlopun paras uutinen on se, että Niisku on virallisesti MINI-koira :))

Ensi viikolla treenaillaa agia, Taika&Macy käyvät osteopaatin käsittelyssä ja mie jumppaan :D

Saas nähdä miten sitä huomisesta työpäivästä selviää...