Pennut täyttivät tänään 2-viikkoa :) Nellin&Neron pentusivulle päivitetty viime viikon varrella otettuja kuvia pennuista ja kasvutaulukkoon lisätty painot.

Leikkaisimme tänään ensimmäistä kertaa pennuilta kynnet. Onneksi kynnet ovat valkoisia, niin se onnistui ihan kivottomasti :) Silmät molemmilla alkaa olemaan auki. Myöskin kovasti jo yritetään nousta tassujen päälle ja ottaa askelia, aika huteraa toi vielä kyllä on ;)

Itse vietin viikonlopun OKK:n hallilla, jonne agilityn B-maajoukke oli kokoontunut harjoittelemaan. Ystäväni Hanna ja espanjanvesikoira Vimma ovat B-maajoukkueessa ja Hanna pyysi minut mukaan avustajakseen. Sain seurata mielenkiintoisia treenejä, videoin myös suorituksia ja kunhan saan ratapiirrokset sähköisenä niin päästään niitä sitten treenaamaan. Kiitos Hannalle mukavasta viikonlopusta :)

Huomenna laitan pentueilmoituksen lähtemään Kennelliittoon. Menemme 3.12. akuuttiin pentutarkistukseen ja samalla tarkistutan myös Taikan silmät. Pennut ovat luovutuksessa vkon 49 loppupuolella.