ja helle jatkuu :)

Aamulla sunntasimme hyvissä ajoin Oulun näyttelyyn. Kehään olin ilmoittanut Papun.

Tuunlenvire kävi raviradalla, eikä ollut niin tukahduttavan kuuma kuin eilen oli. Petollistahan se oli, koska aurinko paistoi täydeltä taivaalta koko ajan :D. Onneksi olin aurikorasvaa aamulla laittanut :)

Tuomarina oli saksalainen Hassi Assenmacher, miellyttävä vanhempi nainen. Arvosteli aika nopsaan tai sitten aikataulu oli laskettu väärin, kun urokset saatin arvostelua n. puolta tuntia ennenkuin narttujen alkamisaika oli :)

Mie jännitin kehään menoa sitten loppujen lopuks aika paljon. Junnunartuissa näki, että kun koira ei antanut kunnolla koskea tai kattoa hampaita, niin punainen nauha sieltä tulla tupsahti. Ja tietty oman jännitys momenttinsa aiheutti myös Papulta puuttuva hammas ;)

18 junnunarttua oli ilmoittu ja yksi oli poissa. Pöytä meni nyt ok. Pikkasen Papu pakitti, mutta ei niin paljoa, etteikö tuomari olisi saanut hyvin kokeiltua kaikki mitä halusi. Kokonainen lihapulla kädessä teki tehtävänsä :) Hampaat tuomari meiltä kattoi vain edestä, että purenta oli ok. Muutenkin Papu käyttäytyi kehässä hienosti, ei väistänyt tuomaria kun kävi uudelleen kattomassa edestäpäin ja liikkui kauniisti :) Papulle siis sitten ERI :)

Pipa oli sitten vuorossa heti Papun jälkeen ja pöytä oli mennyt hyvin. Liikkeissä ilmeisesti pientä hosumista (?), mutta seisominen sujui mallikkaasti :) Pipalle punainen eli EH, ainoa ns. moite arvostelussa oli liikkeistä, joten niitä sitten treenaamaan :)

Kilpailuokassa oli 7 erin saanutta junnunarttua. Tuomari sijoitti Papusen sitten loppujen lopuksi kolmanneksi :)

Papu JUN ERI/3

14 months. Excellent size, nice head. Very expresive (?). Dark almond shaped eyes. Excellent ear carriage. Excellent body.  Correct in all details. Nice tail carriage. Moves very well. A bit out of coat. Nice temperament.

Olen todella tyytyväinen :) Tänään Papusella onkin edessä pesu ja pohjavillalle sanomme bye, bye :D. Katotaan mitä jäljelle jää erkkaria ja Kuopiota varten. Ne ovatkin meidän viimeiset näyttelyt tälle vuodelle.

Lisään Pipan arvostelun kun Eija sen minulle kerkiää laittaa. Pipalla on nyt kolmesta näyttelystä kasassa tulokset shelttiyhdistyksen ykkösruusuketta varten :)

 Pipa EH

14 months, good size.
Feminine head. Good headlines, dark eyes. Good ear carriage. Typical
expression. Well build body. Correct lines and angulatios. Movement
could be better front and behind. Good coat and temperament.

Peikko oli liidellyt tänään yhden 5vp:n radan ja yhden hyllyn :)

Ja nyt me ruvetaan grillaamaan ruokaa :) Kesä <3