Lämmintä piisaa, mutta ei valiteta ;) Vaikkakin koirien kannalta toivoisi hieman vilposempia kelejä..

Tänään sitten vihdoin ja viimein lähdimme koko poppoo uimaan :) Kaikki koiratkin uivat, tosin Nelli&Macy vain vaapaehtoisesti, Taika yhdesti  ja Papunen muutaman kerran pakosti :D. Papusella oli kauhee hätä kun mie uin, mutta perään ei vielä lähtenyt. Papulla on hyvä rauhallinen tyyli uida kuten Nellilläkin, joten toivotaan, että Papunenkin oppii nauttimaan uimista samalla tavalla. Macyhän ui kun saa hakea jotain, uimatyyli ei kyllä ole kauheen hyvä...

Tyylinäyte Nelliltä :)

Uinnin jälkeen ajelimme kyläilemään Heta-sheltin luona :) Pikku-neiti on oikein valloittava tapaus ja hyvin sulautu meijän lauman kanssa oloon. Papusen kanssa tuli kivasti peuhuakin :) Nellistä taisi kaikista parasta olla, että myös kyläpaikassa pääsi uimaan :D. Kiitos Sarille ja tytöille, että saimme tulla kylään, otetaan jossain vaiheessa uusiksi :)

Huomenna lähdemme reissuun :) Ensin ajelemme yöks Seinäjoelle, sieltä la aamuna Oriveelle kisamaan agiliitoo ja sieltä yöks Tampereelle ja sunnuntaina onkin sitten näytelmiä erkkarin muodossa :)

Minni ajatuksissa joka päivä... Tiistai aamun spinninki tunnillakin kesken yhden biisin tuli itku :(