Taikan kanssa sunnuntain kisat menivät mielestäni hyvin, vaikkei sitten nollia tullutkaan. Eka rata oli haastava agirata, jonka voitimme vitostuloksella, Taika kerkesi kieltää yhdelle hypylle. Toinen rata oli hyppyrata, jolta sitten keräsimme 15vp (rima, kielto putkelle ja muurin palikka), radassa oli paljon hyvää, joten tästä on hyvä jatkaa. Kisaamme seuraavan kerran sitten 6.-7.9. Haaparannassa, vien siellä Taikaa ja Macyä. Kisareissu tehdään yhdessä Jonnan, Ricon&Neron kanssa.

Aurinkoa tiedossa :) Siis ainakin meillä, lähdemme Jukan kanssa perjantaina 22.8. Korfun saarelle viettämään viikon lomaa. Sääennusteet lupailevat +35 lämpötiloja, joten aurinkorasvalle on käyttöä ;)

Taika&Macy menevät hoitoon Jukan äidin ja Tara-koiran luo Patelaan, ja Minni&Nelli saavat olla viikon kotona, kun minun vanhemmat Bella-koiran kanssa tulevat tänne asustelemaan.

Macy käy vielä huomen illalla osteopaatin käsittelyssä, kun eilisissä harjoituksissa mentiin ilmeisesti putkessa nurin ja sen seurauksena nyt sitten oikeaa etutassua kevennetään.