Kilometrejä, kilometrejä tuli auton mittariin ihan kiitettävästi 5 päivän aikana.

Perjantaina aamulla starttasimme auton kohti Turkua, volvo muuttui jälleen tila-ihmeeksi, kun sinne kaikki tavarat saimme kasattua, sekä 3 ihmistä ja 5 koiraa. Jonna & Nero lähtivät meidän kyytillä. Matka kohti MM-karsintoja alkoi ;)

Matka oli pitkä ja illalla viiden jälkeen olimme kisapaikalla pystyttämässä telttaa. Sen jälkeen sitten hotellille. Saunottiin, syötiin ja mentiin aikasten nukkumaan kun lauantai-aamun herätys oli viiden jälkeen ;)

Lauantain kisapäivä oli raskas, aurinko porotti koko päivän täydeltä taivaalta. Kisapaikalla oltiin ennen seittemää ja hotellille lähdettiin kuuden pintaan... Eka rata Jukalla & Nellillä oli puhdas, mutta karkaamisesta johtuen yliaikaa tuli sen verran, ettei 30:n parhaan sakkiin ihan päästy. Macyn kanssa Jukka taisteli puhtaan miinus 0-tuloksen ja pääsivät pisteille, joten Macyllä oli varma paikka sunnuntaille jatkoon.

Toinen rata... Nellin kanssa hylly, väärään päähän putkeen... ei tullu käskyä kunnolla. Joten siihen loppui sinisen kisat viikonloputa :( Macyn kanssa Jukka taisteli tuloksen, rata oli aika moista vääntöä parilla ja virheitä kertyi, mutta ei hyllyä, se oli pääasia!

Papunen oli reippaasti mukana koko päivän ja väliajat nukkui rauhassa boxissa :)

Sunnuntaina aamulla oltiin kisapaikalla hieman liian aikaisin. Onneksi päivä oli nyt pilvisempi, vaikkakin lämmin ja iltapäivällä alkoi hieman tuulla mikä hieman "viilensi" keliä;)

Jukan ja Macyn kohtaloksi koitui kahdella ekalla sunnuntain radalla rengas.. Ohjausvirheestä johtuen Macy ajautui väärälle estelle ja se oli molemmilla radoilla rengas :( Alkuradat olivat sujuvia ja tiukkoja, joten mahdollisuus olisi nolliin ollut. Hyllyjen jälkeen parilla ei sitten ollut asiaa viimeiselle radalle.

Sunnuntaina oli sitten aikaa hieman jutustella ystävien kanssa eri puolita suomea ja seurata tiukkoja kisoja.

Upeinta oli Macyn pikkusiskon Kertun pääseminen MM-joukkueeseen!! Pari voitti minien karsinnat ihan ylivoimaisilla pisteillä!! Kyyneleet ihan silmiin tuli kun heidän ratoja katsoi!! ONNEA Caro ja Kerttu!!

Ensi vuonna sitten uudestaan, jossain.....

Maanantai-aamuna ajelimme Raisioon shoppailemaan Kauppakeskus Myllyyn, pari paitaa sieltä tarttui mukaan ja pari koiran lelua ;) Sen jälkeen sitten matkattiin Naantaliin, käytiin kävelemässä vanhassa kaupungissa. Ilma oli kuitenkin niin sateinen ja kolea, ettemme kauan siellä viihtyneet.

Matka jatkui kohti Nummelaa. Macy voitti ATD:n kisoissa pääsiäisenä lahjakortin Aino Pikkusaaren (www.pikkusaari.com) kuvattavaksi ja olimme saaneet sovittua kuvauksen tämän reissun yhteyteen. Keli meinasi tehdä meille tepposet, mutta kun kuvausta siirrettiin alkaan tunnilla myöhemmäksi niin aurinkokin näyttäyi :) Macyä kuvattiin n. kolmevarttia ja sen jälkeen Aino vielä halusi kuvata Papua, kun koirat kirmasivat pienlentokentällä vapaana!

Illalla kahdeksan jälkeen olimme Tamperella ja kävimme Annen&Timon luona ilta kaffeella! Oli kiva jälleen nähdä teitä!

Hotelille kerettiin puoli yksitoista ja meilkein samantien ruvettiin nukkumaan.

Tiistai-aamu valkeni jälleen aurinkoisena ja aamupalan jälkeen auton nokka kohti Sääksämäkeä. Päivä vierähti Tyynelöiden seurassa vauhdilla. Olimme koko päivän pihalla ja koirat saivat telmiä. Kaikista hauskinta taisi olla Papulla, jolle kaverina siellä oli shetlanninlammaskoira Leevi 9 vkoa :) Vauhtia parivaljakolla riitti :) Kiitos Kirsille&Markolle + lapsille mukavasta päivästä ja meidän kestityksestä :) Kuvia tulee sivuille myöhemmin, kunhan kamera saadaan purettua!

Kotimatkalle lähdettiin puoli viiden aikaan ja Oulunsalon kodin etuovi avattiin n. klo 23:15. Minni haettiin matkalla mummolasta, jossa meidän muori vietti lomaa :)

Nyt purkamaan tavaroita ja pesemään pyykkiä. Tämä päivä taitaa olla kaikilla meillä lepopäivä, sen verta raskas reissu on takana.