Viikonloppu alkaa jälleen olla lopuillaan.. liian noppeesti nää vapaat menee ;)

Papusen kanssa pyörähdimme lauantaina Vaasan näyttelyssä. Matkaan lähdettiin aamulla kuuden aikaan. Maaritin kyydillä mentiin ja mukaan lähti myös Eija ja Pipa. Matkat molempiin suuntiin sujui rattoisasti ja keli hyvä :) Näyttelypaikalla oli mukava porista ystävien kanssa! Kiitos Maaritille ja Eijalle matkaseurasta :)

Tuomarina oli Irlantilainen Des Manton. Papulle viimeisetä nuortenluokan esiintymisetä sileä ERI :) Papu oli pöydällä hienosti, eikä pakittanut saatikka vajonnut istumaan pöudällä, olen niin onnellinen siitä :) Tiukka oli tuomari setä, joten myös punaiseen nauhaan pitää olla tyytyväinen! Pipalle EH, liikkeitä tuomari vähän moitti :(

Papusen arvostelu suomennettuna tässä:

Miellyttävän feminiininen tyyppi. Hyvä pää ja ilme. Kulmaukset ok edestä ja takaa. Esitetään hyvässä turkissa ja kunnossa. Liikkuu kevyesti ja tehokkaasti kehässä. Hyvä tempperamentti!

Seuraavaksi sitten Papusella on parit agikisat edessä (Kokkola ja Pello), näyttelykehään palaamme toukoussa Tampereella.

Ja sit pentuihin <3

Pennut sirutettiin perjantaina, pikkasen jokainen äännähti kun siru niskaan laitettiin, mutta muuten käyttäyivät oikein reippaasti vieraiden ihmisten kanssa. Kiitos Ulpulle ja Tommille kun meillä kävitte!

Pennut ovat nyt pari päivää vajaa 6 vikkoisia. Tänään ollaan otettu tuntumaa ulkomaailmaan. Pihalla ollaan käyty 3 kertaa. Reippaasti pennelit siellä likkuvat ja peuhua saadaan aikaiseksi :) Toivotaan, että kelit jatkuvat hyvinä, niin päästään kunnolla ulkoilemaan!

Vieraitakin on tänään käynyt, minun vanhempani ja sitten Jonna kävi Rodin kanssa pyörähtämässä :) Joten aika raskas päivä penneleillä on ollut, uni onkin väliajoilla maistunut!

Fotoja tässä sitten on useammalta päivältä.

Lumikki 10.4.2011

Tuhkimo, 10.4.2011

Prinssi, 10.4.2011

Lumikin söpöstelyä <3

Tuhkimo <3

Prinssi <3

Hännät :D

Ensi viikolle on luvassa lisää vieraita sekä torstaina on sitten pentutarkki Akuutissa!