Taasen on aikaa viimeisestä merkinnästä vierähtänyt, mutta meille ei mitään kummallisempaa tapahtunut.

Meidän Taikuri täytti 1.2. 4-vuotta :) Niin se aika vaan menee nopeesti....

Juuri kun saimme laitettua kisailmon menemään Haaparannan kisoihin, niin tottakait sitten Taika aloittaa odotetun juoksun ;)

Luulin jo, että Macyn tassu olisi parantunut kisakuntoon, mutta ei niin vielä ollut. Lauantaina Macy ei varannut tassulle ollenkaan, ilmeisesti oli sen johonkin kolauttanut, ja siihen sitten sattui :( Joten sunnuntain kisat jä Macyltä vielä välistä.

Jukka ja Nelli kisasivat eilen kaksi rataa. Tuomarina oli Eija Berglund ja radat olivat haastavia, mutta ainakin radan reunalta katsottaessa ihan mukavia ;) Hyppyrata oli ekaksi ja sieltä parille hieno 0-tulos ja sij.2. Agiradallakin tehtiin upeaa nopeaa nollaa neljänneksi vikalle esteelle asti, mutta sitten Jukka hieman kiirehti ja Nelli tuli yhden hypyn ohi, joten tuloksena 5vp. Aika oli hyvä, joten meidän pikkuinen sininen-salama on saanut pentujen jälkeen lisää vauhtia ja intoa mennä ;)

Niiskun ja Peikon iskä Nero ohjaaja Jonnan kanssa ottivat ensimmäisen 0-voittonsa kolmosluokasta, joten valiokello lähti käyntiin :) Onnea heille!!!

Niiskuneitikin oli Annikan mukana hallissa ja minä sain sitä hoitaa :) On se vaan niin ihana :)

Tässä pari fotoa, ikäähän meidän pennuilla on nyt 4kk:tta.

Petolauman blogista löytyy muutama uusi kuva Peikko-pojasta, käykäähän katsomassa!

http://petolauma.vuodatus.net/