Huh, olihan viikonloppu ;) Jännittämistä on riittänyt agilityn mm-kisojen osalta kuin myös tyttöjen terveystarkki aiheutti pientä ylimääräistä sydämen tykytystä :D

Mut aloitetaan alkuviikosta Kirsi the hovihieroja kävi hieromassa maanantaina Papusen ja Nellin. Pieniä jumeja löytyi molemmilta, mutta nyt taas kulkee :)

Agiliitoa treenailtiin ti, to ja pe. Tiistaina oli viimeiset ulkokauden treenit Haukkiksella. Mukana oli Taiku&Nelli. Taikun osalta treenit loppui lyhyeen, kun taas onnistuin ohjausta sössimään niin, että toinen kankku "tärähti" ja siihen loppui treenaus.. mie en ala kun en osaa... Nellin treenit meni hyvin, pientä viilausta oli sylkkärissä, mut muuten oikein hyvän näköistä menoa ja kontaktit oli upeet :)

Torstaina sitten treenattiin samalla kokoonpanolla Tupoksessa. Näissä treeneissä onneks miekin jotain osasin ja saatiin treenata koko aika :). Kyllä joskus vain kahden esteen harjoituskin voi olla vaikia ja sitten kun ne kaks estettä "upottaa" 6 esteen sekaan, niin silloin ei oo mitään ongelmaa :D

Agilityn mm-kisoja on tullut tuijoteltu netin kautta to-su. Radat olivat profiileiltaan normi kisaratoja. Suuria tasoeroja maittain kyllä on. Paljon näkyi todella upeita suorituksia kaikissa säkäluokissa. Kerttu the Macyn sisko tekivät ohjaaja Caroliinan kanssa upeaa työtä, vaikkei nyt mitalia tullutkaan, niin 4 puhdasta rataa noissa geimeissä on makia suoritus :)

Lauantaina oli sitten Taikan, Nellin ja Papun terveystarkit Akuutissa. Nellin ja Papusen simmut täysin puhtaat, Taikulla lievä distichiasis. Papun polvet 0/0 ja luustokuvat (kyynär ja lonkka) näyttivät hyviltä, ootellaan virallisia tuloksia Kennelliitosta! Niiskukin kävi terveystarkissa, eikä mitään huomautettavaa ollut, joten terve tyttö <3. Suunnitelmat Taikahännän seuraavaa pentuetta varten rupeavat olemaan selvät ;)

Tänään käytiin pitkästä aikaa Poppiksen luona kylässä. Myös Eija pääsi Pipan kanssa mukaan. Tehotyttö kolmikolla vauhtia riitti, vaikka Pipa välillä olikin Poppiksen mielestä "kolmas" pyörä :D. Kiva oli nähdä koko kolmikko yhdessä! Muutamia kuvia tuli otettua, mutta kameraa ei ole vielä purettu, joten lisäilen niitä sitten tänne myöhemmin!

Tämä ilta vielä kruunattiin Tupostelulla, eli agiliidolla ;). Papunenkin alkaa syttyä lajiin oikein tosissaan, ihana nähdä vauhdikas pikku-pimu tosi toimissa :) Mie treenasin Taikun kaa, pikkasen hiottiin torstain treeniä ja sitten harjoittelin niitä sylkkäreitä, jotka on mulle tosi hakalia... Saatiin vedettyä tehotreenit, kun aikaa on tunti ja mukana kolme koirakkoa. Nyt sitten uni maistuu :)

Meijän viikko-ohjelmat on tasaisen tylsiä :D, ens viikolla jälleen pikkasen lihashuoltoa kaikille karvaisille kavereille, agitreenejä ja emännälle jumppaa/juoksua :) Viikonloppuna mennään Kuopioon, pääsen paijailee Peikkoakin pitkästä aikaa. Sunnuntaina sitten Nelli&Taiku kisaa kolme starttia agilityä.