Tasan viikko ollaan nyt asuttu täällä Kemissä! Kyllähän tää vielä totuttelua vaatii ja osa tavaroistakin on vielä Oulunsalossa, mut ehkä tää tästä ;)

Ensimmäiset ohjatut treenit sekä yhdet omatoimiset on keretty TorKK:n hallilla käyvä tekemässä. Kyllä ollaan mukavasti päästy uuden seuran toimintaan mukaan ja kotoisalta on tuntunut :) Ja ainiin kerettiinhän met käydä jo epiksissä viime viikon torstaina! Papunen teki kaks nolla rataa ja met Nellin kanssa hömpöteltiin kaks hyvän mielen rataa! Nelli kyllä nautti kun pitkästä aikaa pääsi ratalle!

Viime sunnuntaina käytiin Miian, Matin sekä shelttipoikein kanssa katsomassa lisää lenkkimaastoja tästä lähitienoolta! Harmi, kun ihan tässä meijän asunnon lähellä ei ole sellaista kunnon pikapissatus paikkaa.. plikat kun on tottuneet niin hyvälle tuolla O-salossa, remissä kulkeminen ja tarpeiden tekeminen ei oo niistä yhtään kivaa... ;) Mut näin mennään toistaiseksi.

Kitinä jatkaa vielä yhden kurssin verran Topostelua <3. Kitin treenit on Papun ja Taikan valmennuksen jälkeen, joten yhdellä ajolla/vko Tupokseen selvitään :)

Mitäs muuta.... Okk:n kisoihin ilmoitettu Papu ja Taika, molemmille tiedossa 3 starttia. Pietarsaaresta majoitus varattu, joten tod.näk. sinne lähdemme myös... viimeinen ilmo ei oo vielä mennyt ;)

Kitin purukalustoa on operoitu Akuutissa, toinen kulmahammas puhkesi peitsihampaana ja se on nyt sitten poistettu! Kiitos Annelle Kitin hyvästä hoidosta :)  Tästä johtuen hieman suunnitelmien muutoksia ensi kevään pentuesuunnitelmiin ja varmaan kotiin tulee sitten jäämään se kauan himoitsemani "Myy", jos vain sellainen syntyy ;). Kirillin ja Karan hampaat on kauniisti oikeilla paikoillaan :)

Tänään on sit treenipäivä, saas nähdä mitä kiermuroita koutsit on ryhmäläisten päänmenoks keksineet!