Vapaalla aika suorastaan liitää, joskus oikein mietin, miten tässä on vielä töissäkin kerennyt käydä ;)

Ollaan nautittu plikkojen kaa pitkistä kiireettömistä lenkeistä, ilmatkin on suosineet meitä :)

Agiliitoa ollaan Kitin, Taikan ja Papun kanssa käyty Tupoksessa treenailee. Kitin aksaa on jäljellä yks virallinen kerta ja yksi korvauskerta, toivon, että saisimme Minnan Koirakouluun ryhmän, jossa me voisimme pentu-treenausta jatkaa ;)

Ensi viikolla aloitamme sitten Tupostelun lisäks käymään TorKK:in ohjatuissa aksatreeneissä! Eli uusi tuleva seuramme on Tornion Kennelkerho ry! Saamme siellä myös ryhmän, jota ruvemme kouluttamaan :)

Viikonloppuna pyörähdimme Seinäjoen näyttelyssä! Kiti ja Kirill olivat esillä ensimmäistä ja samalla viimeistä kertaa pentuluokassa. Pennut esiintyivät oikein reippaasti ja saivat mukavat arvostelut. Kirill oli PEK4, Kitille ei sijoitusta narttupennuissa! Taikalle sileä erinomainen ja Papulle erinomainen sekä luokkasijoitus 4. Papua en saanut pöydällä rentoutumaan ja arvostelussakin oli mainintaa tästä "huolestuneesta ilmeestä" mikä minun söpöliinillä oli :( Harjoitusarvostelijoita oli kaks ja tämä ei todellakaan helpottanut tilannetta... olen neuvoton, mitä minun pitäisi tehdä, että saisin Papun edes kestämään tuomarien käpälöinnin? :D. Macy the mummo koira sitten yllätti meijät kaikki, varmaan osan kehän laidalla olleistäkin ;) Erinomainen SA:lla ja ROP-Vet <3, PN-kehässä eikä ryhmäkehässä sijoitusta tullut, mutta olinhan mie ylpee meijän mummokoirasta!! Kiitos mielettömästi Ystäville ihanasta näyttelypäivästä ja onnitteluista :)

Näyttelyt tältä vuodelta käyty, tammikuussa sitten Kajaanissa aloitetaan uusi vuosi!

Tänään on sitten meijän huonekalut matkanneet Kemiin, suurkiitos Petelle muuttoavusta sekä Sarille auton lainasta!! Vielä tavaraa täällä on mutta ne menee sitten oman auton kyydillä pikkuhiljaa ;)

Met plikkojen kanssa lenkkeiltiin tänään hyvässä seurassa, kiitos Jonna & Pojat :)

Peikko kävi Sannan kanssa luonnetestissä! Tulos oli upee, pisteitä +159!! Siis aivan huikeeta!! Tuomareina olivat Jorma Kerkkä ja Lea Kilpeläinen!

Tässäpä pisteet osa-alueittain:

Toimintakyky +1

Terävyys +3

Puolustushalu +3

Taisteluhalu +2

Hermorakenne +1

Tempperamentti +3

Kovuus +1

Luoksepäästävyys +2a

Laukaisupelottomuus  +++

Onnea Sannalle upeesta tuloksesta ja kiitos ihanasta kodista Peikolle, jolla tulee aina olemaan erityinen paikka minun sydämessäni!!

Seuraavaksi kuulumisia varmaan sitten sieltä Kemin suunnasta ;)