Oulunsalo-Jyväskylä-Tampere-Jyväskylä-Oulunsalo, 1050km auton kyytillä viikonlopun aikana :)

Reissu meni matkojen osalta koko jengiltä hyvin, myös meijän Kitinältä <3. Hotellissakin pimu oli kuin kotonaan, tosin olihan meillä mukana omaa kamaa vaikka kuinka (pieni räsymatto, kaks petiä, leluja...) ;)  Ulkoilukin sujui mallikkaasti ja heti ensimmäisellä stopilla Vaskikellossa Kiti pissa remmissä, olin NIIIIIN ylpee :) Jyväskylän keskustan hälinät pikkasen välillä mietityttivät, mutta reippaasti häntä tötteröllä mentiin suurin osa ajasta ja hurmattiin ihmisiä oikein kunnolla!

Lauantaina kävimme pyörähtämässä Tamperella näyttelykehässä Papusen kanssa! Kiitos kehän laidalla pyörineille kamuille mukavasta päivästä!

Tuomarina oli Norjalainen Helge Lie, vanhempi herrasmies ;)

Kehä esiintyminen meni taasen muuten mukavasti, mutta kun tuomari halusi mitata Papun, niin sen jälkeen pikkasen "laottiin" pöydälle :( Tätä täytyy kesällä päästä treenaan nätöihin, siis mittaamista pöydällä, vaikkakin aika harvoin Papua on mitattu, mutta kuitenkin.

Papulle erinomainen ja sijoitus luokassaan neljäs, kaupanpäälle sitten se SA :)

Tässäpä arvostelu:

Very nice 2-year old tricolour bitch. Very high quality. Beautiful head with dark eyes, very good ears. Super expression. Good neck & body propotions. Well angulated behind. Well laid (??) shoudels. Beautiful coat. Very good temperament. Moved & showed to perfection.

Päivä venyi pitkäksi ja takaisin Jyväskylässä oltiin kuuden pintaan, koirille ruokaa, lenkkiä ja lepoa :)

Sunnuntaina sitten suuntasimme kisapaikalle hyvissä ajoin. Ulkona ilma oli mitä parhain, sisällä JAT:in hallissa tuntui jopa kylmältä, mutta se ei menoa haitannut :)

Minullahan oli puolen vuoden harjoitus- ja kisatauko... tuntui, etten millään osaa olla kisoissa :D

Tuomarina oli Sisko Pulkkinen, eka rata oli minusta helpohko ja sujuva rata, ei mitään ylimääräistä pyöritystä, putkien vääriä päitä kyllä oli ansoina ;)

Nelli meni kuin unelta, vaikka minä parissa kohdassa yritinkin epätoivoisesti saada virheitä aikaan :D. Tuloksena puhdas rata, miinusajan puolelle myös jäätiin ja tod. suuri yllätys oli kuin sijoitus oli upeesti 2. :)

Toinen rata oli sitten pikkasen enemmän "pyöritystä", jos niin voisi sanoa. Pari kämmiä taasen ohjauksessa ja niitten ansiosta tai siis takia, aika ei riittänyt :( Ratavirheetön rata oli, mutta tulos harmittavasti 0.81. Kun videolta kattoo niin tosiaan sekuntteja palaa muutassa kohdassa minun ohjauksen takia ihan liikaa :( Mutta meillä oli hauskaa ja me tehtiin töitä yhdessä !! Tästä on hyvä jatkaa. Ilmoitin Nellin OKK:n kisoihin 22.5. agi ja hyppyradalle, Taiku kisaa samana päivänä hyppyradan :)

Nellin ratojen jälkeen olikin sitten muutama tunti aikaa tapettavana, ennen Papusen startteja! Ulkoilimme koirien kanssa ja kävimme itse ABC:llä tankkaamassa ruokaa, että jaksetaan :)

Ykkösten tuomari oli Minna Räsänen. Mukavia oli hänen ykkösten radat, vaikka olivatkin aika suoraviivaisia, niin ei kuitenkaan liian helppoja juoksuratoja!

Eka rata oli todella hyvää menoa Papulla ja Jukalla, koko ajan oltiin yhdessä kentällä. Harmittavasti keinulta Papunen hyppäsi sivuun, eikä tassu alakontakitille osunut, joten tästä 5vp. sij. 3 ! Toiselle radalle sitten Papunen oli löytänyt jostain vielä pari vaihdetta lissää ja meno oli hurjaa :D. Jukka tais olla koko ajan pari (???) askelta jäljessä. Rata ei ollut niin kaunis kuin ensimmäinen ja muutaman sydämen tykytyksen pari minulle aiheutti kameran taa ;) Mutta sieltä se vihdoin tuli puhdas 0-rata, aikakin alittui jotain -10s, ykkösija siitä parille irtosi!

Olihan se päivä :) Kiitos JAT:in väelle mukavasta kisapäivästä!

Pikku tirriäinen oli tosi reippaana kisapaikalla ja olihan siellä velipoika Kirill myös <3. Ihastusta ja "vihastusta" pennut herättivät siellä!

Kotiin päästiin ajelee vasta klo 20 pintaan ja omaan sänkyyn kaaduin puol yks maanantain puolella!

Tänään Nelli&Papu saavat hieronnat, minä kävin eilen :)

Myöskin tänään plikat lähtee hoitopaikkoihin, kun me Jukan kanssa suuntaamme huomenna kohti Rodosta :)