Viikko sitten jo reissusta kotiin palasimme, mutta jälleen laiskuus blogin päivityksen suhteen iski ;) Loma meni oikein hyvin, lämmintä riitti Los Giganteksessa ja paikka oli todella mukava. Myöskin koirilla oli hoitopaikoissaan viikko mennyt hyvin :) Kiitos jälleen "mummolaan", Katille&Henkalle ja Jonnalle&Petelle tyttöjen hyvästä hoidosta!

Viime viikolla treenailtiin tiistaina (Nelli&Taika) agia ja perjantaina sitten oli Papusen tunti Minnan koirakoulussa :)

Torstaina oli OKK:n kevätkokous ja Jukka kävi siellä pokkaamassa parit palkinnot Macylle&Nellille :)

Perjantaina meillä oli lenkkeily seurana Maarit ja tytöt, olipas kiva nähdä pikku-Lumikin pitkästä aikaa!

Eilen eli lauantaina Jukka talkoili OKK:n agikisoissa koko päivän, me tyttöjen kaa vietettiin aikaa kotona. Yökylään sitten saimme Tuijan sekä Taavon&Keijon Kuopiosta :) Taavo käyttäyi todellisen herrasmiehen tavoin, pikku-Keijo yritti hurmata meijän tyttöjä, muttei siinä kuitenkaan onnistunut :D

Tänään sitten kisasimme OKK:n kisoissa. Jukalle Nellin kanssa yks nolla kakkossijoituksella, kaks muutakin rataa olivat todella hyviä, mutta pikku virheitä kuitenni tuli. Minä menin Taikan kanssa vain hypärin.... no, ei paljon kerrottavaa jälkipolville ;)

Mulla on ollut koirapyykki viikko :D, Taikun pesin torstaina, Macyn perjantaina ja Papusen vuoro oli tänään. Huomenna vielä Nelli...

Ens vkolle sitten nätöä, agia, hierontaa ja pikku puunausta erkkaria silmällä pitäen :)