Reissu Helsinkiin mm-karsintoihin jäi sitten Macyltä tänä vuonna väliin. To/pe yönä kahden aikaan Macy rupesi "kakistelemaan" ja yritti yökkiä jotain suusta pois. Mitään ei ylimääräistä suussa ei näkynyt ja sitten kuitenkin reilun puolentunnin jälkeen Macy rauhoittui nukkumaan. Aamulla kuitenkin Macy oli tosi vaisu, maiskutteli kauheesti, eikä syönyt ruokaa, joten siinä jo varauduin, ettei kisamatkasta tule mitään. Sain lääkäriajan Akuuttiin klo 12:40. Macy jouduttiin rauhoittamaan, että nielu pystyttiin tukimaan. Pientä punoitusta siellä oli, mutta ei onneksi mitään vierasta esinettä. Pieni verenkuva otettiin, josta selvisi sitten, että tulehdusarvot oli koholla. Kuumemittari näytti 39.1. Joten diagnoosina oli nielutulehdus. Antibioottia nyt syödään kuuri ja parannellaan ihan rauhassa. Eilisen illan Macy oli rauhoituksesta johtuen väsynyt. Iltaruualla maistuivat jo jauheliha&raejuusto. Tänä aamuna söimme hyvällä ruokahalulla puuroa :)

Macyn osalta kisasuunnitelmat elokuulle on nyt peruuntuneet, ja musta-salama nähdään radalla seuraavan kerran Haaparannan kisoissa.

Jukka ja Nelli ovat parhaillaan kisapaikalla odottamassa mini-koirakoiden radan alkamista. Me täällä pidetään peukkuja ja pikku-tassut pystyssä, että Helsingistä tulisi sitten hyviä uutisia ;)