No, höh... Just kun ois ollu kisaviikonloppu ja Masu on kulkenut niin hyvin treeneissä, niin pitää sattua ja tapahtua :(

Eilisten treenien jälkeen Macy ei varannut toiselle etutassulleen ollenkaan. Tietysti ajateltiin, että jokin nikama niskassa mennyt jumiin ja pikainen soitto osteopaatille ja saatiinkin aika täksi aamuksi klo 9, pientä jumia Matti Macyn selästä löysi, mutta ei mitään mikä tämän selittäisi ja niin me lähdimme kolmijalkaisen koiran kanssa kotio. Kotona tassua sitten tutkiskelin ja muka huomasin, että anturassa haava ja ajattelin tämän johtuvan siitä. Mutta ei se sitten niin ollutkaan, Jukka kun tuli töistä kotio ja oli ruvennut tarkemmin asiaa tukimaan, niin kynsihän siellä oli vioittunut ihan tyvestä... Joten ei ihme jos tassulla ei voinut astua.

Ei kait sitä muutakin puhelin kauniiseen käteen ja soittamaan aikaa eläinlääkärille, perjantai ja kello näytti pikkasen jälkeen 16.... Onneksi sain sitten ajan päivystävälle lääkärille ja Macy pääsi vastaanotolle puoli kuudeksi. Nyt on sitten kynsi otettu poistettu ja toivottavasti paraneminen lähtee käyntiin hyvin.

Joten Macyn kisat jää nyt tottakai välistä, katotaan, että viedäänkö Macy ja Minni yökylään "Patelan" mummolaan, vai otetaanko kuitenkin turstiksi mukaan.