Mie juoksin aamulla reippaana neljän kilsan lenkin :) Tää oli jo toinen tälle viikolle, tuleekohan musta juoksija? :D

Kymmen aikaan mie sit olin Äimäraution raviradalla auringon paahteessa :) Omia koiria ei tänään kehssä ollut, koska ihan alkuperäisen suunnitelman mukaan meijän piti olla Kokkolassa kisaamassa agia tänään :D, mutta niin ne suunnitelmat muuttuvat ja kun näyttelyyn pitää ilmoittautua niiiiiin pirun aikasten, ni tälle päivälle emme kehään enään pääseet ;)

Tuomarina shelteillä oli Sonja Björklund, Ruotsista. Urosten aikana jo näki, että linja oli tiukka. Junnunarttuja oli ilmoitettu 16. Eija oli Pipan ilmoittanut näyttelyyn. Pipalle ERI, ja sijoitus neljänneksi :) Tuomari tykkäs todella, mutta kun häntä nousi pikkasen liikaa :(. Mutta kaiken kaikkiaan aivan upeaa, että toisesta näyttelystä myös Pipalle eri ja sijoitus luokassa :) Alla muutama kuva Pipasta tältä päivää.

Pipan arvostelu:

Bra prop och helhet. Bra örön, ögon och stop. Tillr. hals, bra överlinje, kors och svans. Trevliga rörelser från sidan och fram, aning bredspårig bak. Bra päls. Trevlig temp.

Mukavan tekstiviestin sain aamupäivästä Sannalta, Peikko oli liidellyt 0-tuloksen tänään agikisoissa :) Onnea Sanna ja Peikko!

Huomenna sitten Äimärautiolle kera Papusen... Pipa myös ilmoitettu ja Peikko taitaa huomennakin liidellä :)