Tänään aamulla oli kello soimassa kuudelta, kun agilitykoulutus alkoi klo 08:00 ;) Jukka lähti koulutukseen Macyn kanssa ja me muut jatkoimme unia. Alunperin Nellin oli tarkoitus olla kurssilla mukana, mutta sinisellä-salamalla oli hieman maha löysällä, niin päätimme, että Macy menee treenaamaan. Parin tunnin Jari Suomalaisen treenit saivat ainakin ohjaajan väsymään ;)

Me tyttöjen kanssa kotona imuroimme ja kävimme hakemassa pajunkissoja koristeltavaksi pääsiäistä varten. Nyt sitten keittiönpöydällä rairuoho kasvamassa ja maljakossa pajunkissoja :)

Jonna tuli puolepäivän jälkeen poikien kanssa käymään ja yhdessä kävimme pitkän lenkin upeassa aurinkoisessa säässä. Lenkin jälkeen trimmasin Neron korvat Kaajaanin näyttelyä varten.

Innostuin vielä alku illasta lähtemään spinning-tunnille :)

Jumpan jälkeen olikin sitten vuorossa Macyn pesu. Korvakarvat olinkin jo aamulla siistinyt, mutta kun Kajaanin näyttely lähestyy uhkaavasti ja ensi viikonloppuna pesumahdollisuutta ei ole, niin eihän siinä muu auttanut. Macy on kyllä helppo pestävä ja kuivattava (föönillä) kun seista töröttää vain yhdessä asennossa ja antaa hoitaa homman ilman vikurointia :)

Annikalta tuli muutama kuva Niiskusta, laitan yhden tähän vaikka se löytyy myös Annikan omasta blogista.

1238949005_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huomenna on sitten se Minnin hammaslääkäri keikka, voin vain kuvitella millainen meteli meillä huomen aamulla syntyy kun vanha-rouva ei saa aamuruokaa ;)

Tiistaina Jukka käy treenaa Nellin kanssa agia.

Keskiviikkona onkin sitten Nellillä ja Macyllä aika osteopaatille.

Torstaina Jukka & Jonna sitten lähtevät etelä-suomen valloituskeikalle ;) Tulen sitten kisapäivien jälkeen varmaan päivittelemään tuloksia ja kuulumisia. Me vietämme Taikan ja Minnin kanssa rauhallisen pääsiäisen kotona :) Voipi olla, että Annika ja Niisku käyvät meitä katsomassa!

Olen ihan unohtanut mainita, että meidän Macy oli sijalla 7. shetlanninlammaskoirat ry:n vuoden agikoirakisassa :) Nelli vajaalla kaudellaan sijalla 23. Taika sijoittui agilitytulokas kisassa jaetulle 6. sijalle :) Taika sai myös agility-ykkösruusukkeen vuodelta 2008.