Eilen ajelimme tänne Seinäjoelle mukavassa kelissä :)  Kyytiläisiks lähti Jonna&Nero. Tiedossa siis koko viikonloppu agiliitoa! Tänään lauantaina kisaa ykköset ja kakkoset, huomenna sitten pääsee kolmoset tosi toimiin ;)

Jukka lähti Papusen kanssa kisapaikalle ja mie jäin kolmikon kanssa hotellille. Päätettiin tehdä nyt ekan startin osalta ainakin näin, katotaan, miten Papunen menee kun ovat Jukan kanssa kahestaan liikenteessä. Tarvittaessa met sitten lenkkeilemme areenalle täältä seuraavaan starttiin. Joten täällä me tai siis minä jännitän ja ootan kuulumisia ;)

Ilmoitin Papusen sitten Kajaanin näyttelyyn, mahdollisesti myös käymme agikisat siellä. Taikan juoksua vieläkin oottelen, saapas nähdä kuinka kauan pirpana sitä pihtaa :D

Sain tilata ensimmäiset ykkösruusukkeetkin Taikahäntäläisille, Papulle&Pipalle <3. Plikathan sai ne näyttelyistä, joten toivottavasti ensi vuonna sitten saan tilata myös agility-ykkösruusukkeitakin ;)

Hui, starttia-aika ykkösillä lähenee.... Laitan illalla kuulumiset miten meni, pitäkäähän peukkuja ;)

Ja tässä vielä makustelua, Papusen eka virallinen kisastartti KAS:in kisoissa marraskuussa :)

www.youtube.com/watch

*päivitys klo 10:53*

Eka radalta Jukalle ja Papulle 10vp:tä. Vihree putki nurmialustalla aiheutti ongelmia kahden kiellon verran, mutta kontaktit oltiin menty hienosti. Täähän oli Papusen eka agilityrata kisoissa :) 

Hyppyradankin pari kerennyt kirmaista ja siitä hylly... pussi oli ollut nyt "mörkö", kaks kieltoo siitä, Papunen ei ollut suostunut menemän sitä ja sit este oli jätetty väliin ja jatkettu rataa.

Kolmatta rataa ootellessa :)

Kolmas ja vika rata meni parilla hyllyks, keinu tultiin aika lennokkasti, niin Jukka otti sen uusiks ja sehän oli sitten hylly!

Videolta radat katsottu ja kyllä eka oli henon näköistä menoa, vaikka siihen putkeen kaks kieltoo tulikin. Hyppäri siihen puoleen väliin rataa aivan täydellistä menoa ja sit tuli se "mörkö" pussi:(. Kolmas rata taisi olla jo Papuselle pikkasen liikaa, pitkä päivä... Ehkä se kaks starttia/pvä on sopiva tahti nuorelle, kokemattomalle koiralle.

Nyt koko porukka ruokittu ja levähellään ihan rauhassa. Illalle vielä lenkkiä pukkaa ja sitten ihmiset lähtee syömään Amarilloon ;)