Siis olihan viikonloppuna makeen kuumat kelit, no ehkä jopa pikkasen liian kuumat kun agilittoo piti kisata ;) Mut ei paree kauheesti moittia, kun kuitenni aika harvoin täällä suomen maalla tälläisistä keleistä saa nauttia :)

Lauantaina suunnattiin Kuopioon. Sanna kisasi Peikon kanssa ja me haluttiin pari nähdä livenä ratalla :) Hienon näköistä menoa parilla oli ja vielä kun vikalta radalta napsahti upea nolla voitto, niin kyllä meikä oli niiiiin ylpee Peikko-pojasta :) Tässä linkki videoon http://www.youtube.com/watch?v=MkaBH1-HDoI :)

Ilta vietettiin sitten Kataisten takapihalla nauttien auringosta, hyvästä ruuasta ja juomasta :) Kiitos jälleen mukavasta illasta Sanna&Harri! Ja Peikko on edelleen niin ihana <3.

Sunnuntai aamuna sitten kasin pintaan kisapaikalle! Laitettiin teltta kasaan, että saatiin koirat sinne boxissa varjoon auringolta. Eka radalta Macylle ja Jukalle harmittava hylly, pieni sijoitusvirhe Jukalla radalla sai Macyn hyppäämään hypyn väärinpäin :(, mutta loppurata oli oikein mallikasta menoa! Toinen rata olikin sitten KV-kisa. Rata oli aika haastava, niinkuin tietenkin pitääkin olla. Hypyt 35cm, ilma oli ihan sika kuuma :( Jukalle ja Macylle kuitenkin nolla, sijoitus taisi olla seitsemäs.. Minulle ja Taikulle pitkän kisatauon jälkeen MUKAVA rata, jos 15vp+yliaikaa :D. Meille Taikan kanssa vikalta radalta ei ratavirheitä, mutta ihanneaika ylittyi 0,04, prkle!!! No, ei vaineskaan rata oli upea, me tehtiin yhdessä töitä ja en oikeesti muista milloin oltaisiin tehty puhdas kisarata!! Olin niin ONNELLINEN ja YLPEÄ Taikasta <3. Kontakteilla turhaantuu vielä aikaa ja putkeen viennissä tossa ratalla meni turhaan aikaa kun sidoin Taikaa liian kauan ;) Harmi kun rataa ei ole viedolla! Jukka ja Macy paukutti heinon nollan ja sij. upeasti 3. Kyllä Macy vielä uskomattomasti jaksoi mennä radan täysillä vaikka oli aika väsyneen näköinen kun lepäiltiin teltassa!

Olipas mukava viikonloppu, kiva oli nähdä jälleen kerran tuttuja kentän laidalla :) Seuraavaks sitten agiliitoo ens sunnuntaina OKK:n kisoissa :)

Tänä aamuna Kirsi the hovihieroja kävi hieromassa Taikan, Macyn ja Nellin. Papusta jälleen kerran totuteltiin käsittelyyn ja pikkasen enempi hierottiin kuin viime kerralla. Siinä Kirsin hieroessa Papua minä silittelin kaulan alta kakaraa ja mihinkä käteni osoikaan... PUNKKIIN :( ei kiva, ei yhtään kiva.... Eilen vielä harjasin/kampasin tytöt läpi ja silti ötökkä oli sinne jäänyt... No, punkki saatiin pois ja mie keitin sen :D. Tänään menee sitten bayvantikit Papulle ja Macylle. Nelli ja Taiku saa omansa keskiviikkona kun ollaan käyty Niemisen Marjutilla hoidoissa ;)

Tänään alkaa sitten meillä Jukan kanssa alkeiskurssin veto. Ihana päästä opettaa ihan uusi koirakoita mukavan lajin pariin :)

Minnistä vielä sen verran, että meidän vanhus voi hyvin :) Uusia kohtauksia ei ole ollut ja toivotaan, että ei tulisikaan!