Jospa se kesä meillekkin nyt tulisi :)

Taasen on jäänyt kirjoittelut vähälle, joten tässäpä pikkuisen päivitystä!

Kokkolassa kisasimme 12.7. Taikalle ekalta radalta hieno 0-tulos ja sij.1, se oli sitten eka nousu nolla kakkosluokasta :)) Rata oli hieno ja mitään hirveetä paniikkia ei ollut missään vaiheessa. Toiselta radalta meillä oli sitten 10vp alla, kun pikku-musta päätti, että nyt hän osaa lentää ja tippui A:n harjta alas kuin pottusäkki... Hieman säikähdin, kaappasin Taikan syliin ja poistuimme radalta. Onneksi mitään ei sattunut. Jukalle ja Macylle ekalta radalta hieno 0-tulos ja sij.1/50. Nellin kanssa rata otettiin sitten hyllyksi ja puomin kontakti ei pitänyt. Toiselta radalta sitten molemmille hylly samaan kohtaan ;) Muuten radat olivat hyviä.

Minni kävi rokotuksilla 18.7.

Sitten 19.-20.7. Jukka ja Nelli olivat Anja Lehtiön kurssilla. Olin katsomassa molempina päivinä treenejä ja hyviä vinkkejä/uusia juttuja siellä tuli. Pitää Taikankin kanssa niitä treenata.

Taika on aloittanut juoksun, joten Roin kisat  elokuun alussa jää meillä välistä. Jukka lähtee sinne Nellin ja Macyn kanssa.

Tulevan viikonloppuna on sitten mm-karsinnat Helsingissä. Jukka ohjaa molempia koiria, minä olen vain kennel-tyttönä ;) Minni ja Taika menevät "mummolaan" hoitoon. Toivotaan, että aurinko paistaisi viikonloppuna ;)