Lauantai-aamuna me sitten Taikan kanssa melkein 7 kk:n kisatauon jälkeen lähdimme kisaamaan OKK:n kisoihin Virpiniemeen. Molemmat radat olivat agilityratoja. Täytyy sanoa, ettei Harri Huittinen (tuomari) ollut tehnyt ykkösluokkalaistenkaan radoista mitään "juoksuratoja", vaan haastetta löytyi. Eka radalta yksi kielto, jäin hieman jälkeen ja Taika kiersi seuraavan hypyn, sain kuitenkin sen korjattua oikein ja tulos oli siten 5vp. sij.2. Olin tosi tyytyväinen rataan. Toisella radalla kerättiin sitten 15vp (muurin palikat, kielto ja vielä A:lta kontaktivirhe, kun sössin valssia siinä edessä). Kuitenkin viuhdottiin alle ihanne ajan ja sijoitetuttiin taasen toiseksi. Taika kulki juuri niinkuin sitä vein, joten tyytyväinen olen. Harmi, kun seuraavan kerran pääsen kisaamaan Taikan kanssa vasta toukokuun lopulla.

Sunnuntaina oli sitten Nellin ja Macyn vuoro kisata. Jukka jälleen ahkeroi molempien kanssa. Rataprofiilit edelleen tosi haastavia, mukana myös "uuden" mallinen kolmoisarja, jonka harjoittelu taasen on jäänyt. Ekaksi oli hyppyrata. Jukka meni Macyn kanssa ensin ja teki todella hyvän & nopean nollaradan :) Nellin kanssa sitten rata meni hyllyksi, kun sininen salama paukautti suoraan putkeen kun olisi pitänyt kääntyä kepeille... Loppurata oli kylläkin todella mallikasta menoa ja Jukka malttoi viedä sen täysillä loppuun asti. Macy ja Jukka voittivat mini III-luokan :)
Toiselle radalle kolmoissarja muuttui kaksoissarjaksi ja se koitui molempien tyttöjen kohtaloksi. Ensin meni jälleen Macy, kaksoissarjalle tultiin todella kovaa ja Jukka ei hoksannut ottaa Macyltä vauhtia pois ollenkaan, joten eka hyppy hypättiin, mutta toinen mentiin sujuvasti ali :( Jukka ei kieltoa jäänyt korjaamaan vaan jatkoi radan täysillä loppuun asti, muita virheitä ei tullut... Nellin kanssa kävi samoin, vaikka Jukka nyt ottikin Nelliltä vauhdin pois ennen sarjaa, mutta kuitenkin toisen riman ali mentiin sujuvasti... Joten kisaviikonlopulta tuli kolmosten osalta sitten hyllytilaa jälleen pitkästä aikaa lisää oikein rutkasti ;)

Nyt tässä onkin pari viikonloppua vapaata, jonka jälkeen kisoja onkin suunnitteilla ihan kivasti :)