Huh, huh, olihan viikonloppu :)

Perjantaina ajelimme Tarjan kanssa Joensuuhun tai oikeastaan Lehmoon, josta oli sitten Joensuun näyttelypaikalle vajaa 10 kilometriä. Matka taittui rattoisasti ja uni maistui koko porukalle kun saatiin iltatoimet hoidettua :) Majapaikkana oli Hotelli Julie, hieman jo kulunut hotelli, mutta palvelu oli hyvää ja ystävällistä, sekä koirien ulkoilutusmaastot aivan älyttömän hyvät :)

Lauantai-aamuna sitten näyttelypaikalle, teltta pystyyn ja homma käyntiin. Pennut ja urokset aloittelivat Harry Tastin kehässä ysiltä ja nartut olivat Irina Poletaevan kehässä sitten puol kakstoista. Kiva oli rauhassa katsella pentuja ja uroksia, ennenkuin tarvi ruveta jännittää Papun vuoroa ;) Junnunarttuja oli ilmoitettu 16 (?), mutta kaikki eivät olleet paikalla tuomarimuutoksesta johtuen. Papu käyttäytyi pöydällä hienosti, pikkasen jännitti, mutta tuomari tutki koiran määrätietoisesti ja kauniisti :) Liikkeetkin nurmella sujuivat oikein mallikkaasti, joten meille sitten irtosi ERI ja vielä luokkavoitto :) En muista montako narttua pääsi PN-kehään, mutta yksitellen sieltä käteltiin koirakkoja pois ja välillä juostiin liikkeitä... Meidän edelle tuomari ohjasi valio- ja avoimenluokan nartut. Ja siinä se sitten oli, meijän Papu oli siis PN3 ja sai vara sertin, JEE!!! Serti meni avoimen luokan kauniille trikkinartulle, Onnea vielä Susanna!

Tässä yksi kuva lauantailta, kuvan on ottanut Susanna Riekkinen.

Samaan aikaan Rovaniemellä Jukka kisasi Macyn ja Nellin kanssa agilityssä. Myös sieltä tuli upeita uutisia, Macy sijoittui hyppyradan tiukassa kisassa upeesti kakkoseksi ja sai sertin, sitä myöten Macystä leivottiin FI AVA-H eli toisin sanoen hyppyvalio :) Oon niin ylpee Jukasta ja Macystä!! Toiselta radalta Macylle riman pudotus, joten tulos 5vp. Nellin tulokset taisi olla vitonen (?) ja hyl... täytynee tarkistaa :D

Lauantai-ilta menikin rennosti vain oleillen, käytiin saunassa ja lenkitettiin koirat pitkän päivän päätteeksi hyvin. Unta ei tarvinut houkutella, taisin kuorsata jo ennen kymmentä ;)

Sunnuntai-aamu oli harmaa ja sateinen, koko yön satoi aivan kauheesti vettä :( Ei muutakuin aamutoimien jälkeen jälleen Joensuun raviradalle päiväks. Onneks oli teltta, muutoin oltaisiin oltu ihan läpimärkiä, vettä tuli välillä todella rankasti. Junnunartut saivat käydä kehässä ilman vesisateen haittaa. Tuomarina meillä oli portugalista  Diego Ramalho. Hampaaat Papu antoi katsoa ok pöydällä, mutta sitten alkoi "kallistuminen", koira oli ihan vinossa pöydällä... tuomari oikeastaan lopetti tukimisen siihen ja sitä myöten arvostelussa ei ollutkaan oikeastaan mitään.. hyvät korvat ja pää, hyvä liikunta, hyvä turkki ja rodunomainen koira.. Liikkeet ja muutenkin esiintyminen meni hyvin. Pinkki sieltä tuli, niinkuin monelle muullekkin, mutta ei sitten sijoitusta. Toi pöytä homma varmaan nyt ainakin vaikutti... treeniä, treeniä ja vielä kerran treeniä...

Kotiin päästiin lähtee kolmen pintaan ja matkalle mahtui sään puolesta vesisadetta ja auringon paistoa :) Kiitos Tarjalle ja koiruuksille oikein mukavasta reissusta!

Macyllä oli sunnuntain kisojen suhteen lepopäivä :) Jukka kisasi Nellin kanssa. Nollia ei parille tällä kertaa herunut ;)

Peikko the Nellin poika oli viillettänyt Varkaudessa kolmen startin verran, nollia ei tullut, mutta olihan videoilta katottuna hienon näköistä menoa parilla :) Vauhtia hopanuolella kyllä riittää :D