Hulinaa on jälleeen tälle viikolle riittänyt ;) Ei kyllä kotona pahemmin oo soffan nurkassa istuttu :D

Maanantaina tosiaan käytiin osteopaatin hoidossa koko sakin voimin, Macy&Taika&Jukka&minä :) Saatin kaikilta jumit pois ja nyt on hyvä jälleen porhaltaa menemään :D, paitti, että eihän Taikulla mitään jumeja ollutkaan.

Maanantaina myös otin urakaksi Taikun & Papun pesun :) Yhen kerran fööni hyytyi Papua kuivatessa, mutta Taikun kuivauksen kesti koko ajan! Odottelee uuttaa kuivaajaa saapuvaks postissa...

Tiistaina treenailtiin agia Annikan johdolla ja kylläpä jäi hyvä maku niistä treeneistä :) Me kyllä Nellin kanssa täältä vielä tullaan!! Jukalla ja Taikulla rupee treeneissäkin sujumaan pikkuhiljaa ;) Papunen treenasi sitten keskiviikkona omalla tunnilla Minnalla ja tänään Jukka on Macyn kanssa ottamassa viimeistely harjoitukset Hyvinkäätä ajatellen :)

Minulla on tälle iltaa ohjelmassa Nellin pesu sekä koko viisikon tassukarvojen ja kynsien leikkuu. Huomenna aamulla Kirsi tulee hieroo Taikan, Macyn ja Nellin :)

Minni menee viikonlopuksi hoitoon "mummolaan", kun me lauantaina lähdemme ajelemaan Tampereelle. Peukuttakaahan meille sitten sunnuntaina ;)

Ystävänpäiväkin lähestyy ja tahdommekin alla olevan kortin välityksellä toivottaa kaikille Ystävillemme Oikein Ihanaa Ystävänpäivää 14.2.2010!!