Kotisivuille lisätty pari kuva-albumia :)

Viikko jälleen mennä hurahtanut, pikku pakkastakin kerkes jo olla, mutta jälleen mentiin plussan puolelle ja taivaalta yrittää sataa jotain :(

Tiistaina agitreeneissä menin pikkasen molempien Nellin ja Macyn kanssa. Oli kiva mennä pitkästä aikaa Macyn kanssa, voipi, olla että vien yhden hypärin Kaamosrallissa Macyä :) Taikuhan on vielä viikon verran juoksu tauolla.

Ilmoitin sitten Taikankin messariin, molemmille päiville... Katoin just, että Taiku on viimeksi kaksi vuotta sitten käynyt näyttelyssä.. IIK... osaakohan se edes käyttäytyä ;) No, kunhan Papusen maanantai treenit loppuu Minnan koirakoulussa, niin me ajellaan sitten OKK:n hallille nätö treeneihin mustien kanssa :)

Myöskin Kaamosralliin agikisoihin maksettiin 13 starttia :) Tietää taas minkä takia käy töissä... Mietin myös, että josko Taikan kanssa pari starttia ottaisi KAS:in kisoissa marraskuun lopussa, mutta se on tosiaan vielä mietinnän alla.

Eilen lenkkeiltiin Pipan&Elmerin kanssa Haukkukeitaan maastossa. Pennut peuhasivat keskenään ja välillä Elmeri juoksutti koko porukkaa ihan tosissaan :)

Jaahas, mitäs muuta? Ai, niin Papunen kävi viimeisen kontrollin Akuutissa hampaan poiston takia. Kaikki suussa hyvin :)

Ensi viikolla treenaillaan normaalisti. Macylle yritän saada ajan osteopaatille, kun Jukka lähtee Macyn kanssa kisaamaan Kajaaniin lauantaina.