Nyt on "mammaloma" lusittu ja palattu taikaisin töihin. Iltavuoroa teen tämän viikon, joten vielä ei pitkiä aikoja tarvi lauman keskenään olla. Ja Taikuhan on pentujen kanssa omassa rauhassa "huoneessaan".

Kynnet näytti jälleen pennuilla olevan kasvanut kovasti, joten joko tänä iltana töiden jälkeen tai huomenna ne pitää leikata. Kovasti jo yritetään nousta neljän tassun varaan, mutta useimmiten se yritys päätyy kylkiasentoon ;) Ihana kun pennuilla on silmät auki, ne rupeaa näyttämään koiranpennuilta :)

Tänään tosiaan pennut täyttivät 2 vkoa, Jukka on lisännyt pentue-sivulle uuden albumin viime viikon aikana otetuista kuvista ja painotaulukkoa täydennetty. En saanut tänään pennuista kunnon potrettikuveja, kun niitä yksin yritin ottaa. Huomenna uusi yritys Jukan avustama.

Olen vimmatusti metsästänyt pennuille "agility"putkea tuleviin pihaleikkeihin. Ja tänään Vuokon ystävällisellä avustuksella sellainen Haaparannan puolelta löytyi :) Tiina pyörähti tänään Ruottin puolella ja meille sellaisen kävi ostamassa. Kiitos Vuokolle ja Tiinalle!

Torstaina Jukka menee Minnan treeneihin joko Macyn tai Nellin kanssa. Sunnuntaina onkin sitten kisat Pietarsaaressa, 3 starttia molemmille typyille. Toivotaan poutasäätä, kisat kun käydään nurmikentällä.

Nelli minulla olisi tarkoitus pestä, turkki tuntuu käteen tahmaiselta ja ennenkuin pitää punkkiaineet niskaan laittaa pitää sininen turkin olla puhdas ;)