Perjantaina ajelimme Vaasaan, jossa yövyimme Hotelli Silveriassa. Hotelli on ihanan rauhallinen, kun siellä ei ole mitään yökerhoa tms., joten koirien kanssa siellä on mukava majoittua :) Majoittumisen jälkeen me Jukan knassa käytiin syömässä hotellin ravintolassa, sen jälkeen oli koirien lenkitys ja Taikun pesu, tai vain tassut ja kaulus, mutta kuitenni :) Sen jälkeen oltiinkin valmiita nukkumaan.

Aamulla herättiin ennen kellon pirinää kuuden pintaan. Näyttelykuntoon laittautumista, tavaroiden pakkausta ja tietysti aamiaisten syöntiä, sekä ihmiset ja koirat. Siinä se pari tuntia vierähti ja eikun tienpäälle kohti Vaasaa :)

Porissa oltiin hyvissä ajoin, teltta pystyyn ja näyttelypäivää viettämään :)

Kehän laidalla oli jälleen kerran paljon tuttuja, oli todella kiva nähdä teitä kaikkia jälleen kerran :) Oli siellä myös aivan valloittava merle-tyttönen Maya, tyttö oli todella topakka pakkaus :D. Kehän laidalla Saaren Sirpa otti kuvia ja meidänkin tytöistä siellä löytyi paljon otoksia, kiitos Sirpalle :) Laittelen niitä sitten esille, kun olen Sirpalta luvan kysynyt :)

No, itse näyttely sitten. Papunen ekaks kehään. Junnunarttuja oli 10, joista 5 sai pinkin, Papu oli yksi niistä :) Sijoitusta ei neljän parhaan joukkoon tullut... en tiiä johtuiko siitä, että kun pöydällä seisotin Papu ja tuomari tuli sitä katsomaan, niin tuomari halusi kätellä (????) minua ja teki sen koiran yli, joten Papu vetäs siitä herneet nenuun, eikä oikein suostunut käsittelyyn sitten.. minun vikahan se oli, minun olisi pitänyt seisoa pöydän edessä eikä sivulla... tyhmä minä!!!! Arvosteluun tuli lause, luonne saisi olla parempi. Kehässä muuten Papu käyttäytyi rauhallisesti, liikkui nätisti ja seisoi. Tyytyväinen oo eriin, mutta tympäsee oma moka! Papulla on nyt plakkarissa shelttiyhdistyksen näytttely-ykkösruusukseen vaadittavat tulokset :)

Taiku meni kehässä hyvin, pöydälläkin osasin nyt varatua, mutta eihän se setä halunnut minua enää kätellä :D. Taikalle punainen, tuomarin mielestä liikkeet ei olleet hyvät. Pariin kertaan pyysi meitä menemään edes-takaisin liikkeet, ympyrää kun juostiin ei tuomari edes Taikan liikkeitä kattonut, vain saneli arvostelua selkä kehään päin...

Macy sitten vielä vetskuissa ja tällä kertaa mummo pääsi kehäänkin :D. Vetskuissa 3 soopelia ja Macy... Macylle pinkki ja sijoitus luokassaan neljäs.

Päivä oli soopeleiden, mietin jo tossa, että pitääkö mun oikeesti vaihtaa väriä (siis koirissa) :D

Näyttelyn jälkeen ajelimme Tampereelle. Pysähdyimme kahveelle Pirkkalaan. Pari tuntinen vierähti mukavasti Annen ja Timon luona merle tyttösiä ihastellessa, kyllä Ilona ja Opri ovat valloittavia pentuja :) Illan päätteks me saavuttiin tänne Jyäskylään. Ruokaa ja hyää juomaa, enempää ei tarvittu kun nukuttumatti jälleen kutsui :)

Tän päivän kisat alkaa iltapäivän puolella, joten nyt ollaan täällä hotellilla kahteentoista ja sitten käväistään kaupassa. Sit kisapaikalle lenkittää koirat ja seuraamaan kisoja :)

Taikan pentu Pipa oli omistajansa Eijan kanssa käynyt eilen Haukkukeitaalla OKK:n järjestämässä hallittauvuustestissa agin alkeiskurssille ja paikan he olivat saaneet :)