Eilen alkoi 3 viikon kesäloma, tässä nyt odotellaan, että aurinkokin suvaitsisi näyttäytyä ;)

Taas on vierähtänyt edellisestä kirjoituskerrasta luvattoman kauan aikaa... Otetaan pikakertaus mitä on tapahtunut:

Keminmaa 24.-25.5.
*Nellille 2xhyl, 1x5vp, 1x10vp, ja yksi hieno 0-tulos sij.2.
*Macylle 2xhyl, 2x0-tulokset sij.1&3.
*Taikalle 1x15vp, 2x5vp ja 1xhyl. Tuloksista huolimatta Taika kävi 3 kertaa palkintopallilla.

Oulu 3.6.
*Taika 5vp sij.3.
*Macy 0vp sij.1
*Nelli 0vp sij.2

Sitten viime sunnuntai (8.6.) vietettiin agilityn merkeissä Kajaanissa. Ykkösluokkien tuomari oli Tuomo Pajari. Taika aloittikin kisat hienosti tehden puhtaan radan ja voittaen mini I-luokan :) Toiseen starttiin lähettiin sitten hyvillä mielin, kun ensimmäisessä startissa oli tullut 0-tulos. Taika oli hyvin kuulolla ja kun kaikki esteet suoritettiin puhtaasti ja oikeassa järjestyksessä, tulimme maaliin 0-tuloksella. Tämän seurauksena me sitten vihdoin ja viimein noustiin Taikan kanssa II-luokkaan :)
Kolmosten tuomarina oli Salme Mujunen. Macyn saldo 5vp (oma moka, vein keinun ohi) ja hyl. Jukalle ja Nellille upea 0-tulos ekalta radalta sij.2., toinen rata meni heilläkin hyllyksi.

Kirsi the hovihieroja kävi hieromassa Macyn ja Nellin eilen. Huomenna Macy menee vielä osteopaatille, ollaan sitten kunnossa ensi viikonlopun sm-kisoja varten. Reissun lähdetään torstai-iltana, Jonna ja Nero lähtee kyytille. Ajamme ensin Kokkolaan, jossa on ykkösille iltakisat. Yövymme leirintäalueella mökissä ja perjantai-aamuna sitten matka jatkuu kohti Varkautta. Perjantai-iltana on Varkaudessa iltakisat kaikille luokille. Minä kisaan siellä ekan startin kakkosissa Taikan kanssa ja Jukka kisaa Nellin kanssa. Macyä säästelen lauantaille joukkue-kisaan. Raskas viikonloppu edessä, pitkiä päiviä ulkona, toivotaan, että kelit hieman lämpiäisivät.... Tänään illalla vielä tiedossa viimeiset treenit ennen sm-kisoja!!