siihän se lyhykäisyydessään meijän kahen viikon kuulumiset :D

Agilityä ollaan treenailtu Annikan ja Minnan opissa normaalisti. Edelleen olen Taikuun todella tyytyväinen, vaikkei ihan kaikki treenit ole ihan putkeen mennytkään ;) Mutta silti maltan olla ilmoittamatta meitä kisoihin :D. Jukka treenasi viikon tauon jälkeen eilen Macyn kanssa... Siis meijän Macy on kyllä ikiteini, tekemisen into ja vauhti on aivan uskomaton, ei paljon 10 ikävuotta paina mummolla :) Saapas nähdä pysyykö pikku-musta sunnuntaina Mikkelin kisoissa lapasessa ;)

Viime viikon lauantaina eli 10.päivä olimme Pohjois-Suomen Shelttikerhon järjestämällä koiranhierontakurssilla. Paljon tuli hyvää tietoa ja kun oman koiran sai hieroa kouluttajan opastuksella, niin kurssi oli todella hyvä. Kiitos Maijulle&Vuokolle kurssin järjestämisestä. Nyt vain pitäisi treenata, niin saisi tuntumaa omiin koiriin ja pystyisi tekemään pientä lihashuoltoa myös itse. Kouluttajana kurssilla toimi Elise Ekholm (http://www.koirakontrolli.com/).

Maanantaina sitten tällä viikolla kävimme OKK:n hallilla nätössä, mukaan haimme Eijan ja Pipan. Siskokset malttoivat jopa käyttäytyä kun treenasimme pikkasen kesän näyttelyitä varten, kun kehässähän Papu ja Pipa menee sitten peräkkäin :) Raahen ryhmänäyttelyssä sitten siskokset varmaankin ekaa kertaa ovat yhdessä kehässä, ja ehkäpä saamme myös Poppiksen sinne mukaan :)

Huomenna olisi Vaasan näyttely... jännityksellä tässä odottelen tietoa, että vaihtuuko shelteillä tuomari (http://www.showlink.fi/vaasa2010/index.html).. Tarkoituksena olisi ollut ajella tänään illalla Kokkolaan ja siitä aamulla Vaasaan, mutta jos tuomari vaihtuu, niin silloin suunnitelmat ehkä muuttuu. Sunnuntaina joka tapauksessa meidät bongaa Mikkelin agikisoista :D

Töitten jälkeen Kirsi tulee hieroo Macyn ja Nellin. Papulla on vielä illalla agiliito treenit :)