Kisat alkavat olla meidän jengin osalta ohi Haaparannassa. Ihan ei tulostavoite täyttynyt, mutta niinhän se on, että aina ei voi voittaa ;)

Nellin vkonlopun saldo 2x0-tulos, 1x10vp ja hyl. Agiradalta ei sitä kaivattua sertiä tullut :( Mutta varmaan syksyllä sitten yritetään uudelleen....

Macylle tauon jälkeen 1x0-tulos (hyppyrata, sert), 2x5vp ja 1x10vp. Nyt sitten meidän pikku-musta on yhtä sertiä vaille Ruotsin hyppyvalio, joten sitäkin sitten ehkäpä syksyllä metsästetään ;)

Eilen sitten Peikko ja Niisku omistajineen ilahduttivat meitä kotiin jääneitä kyläilyllä. Kuvia laitan kunhan Jukka kotiutuu ja purkaa mulle kameran, pitäisi ehkä itsekkin opetella ;)

Pennut ovat edelleen kasvaneet todella tasaisesti saman verran, korkeus eroakaan ei kavereilla ollut näin silmämääräisesti ollenkaan. Niisku oli jälleen meillä kuin kotonaan ja antoi kyllä Peikon myös tuntea sen ;) Ulkona sitten innostuttiin kyllä oikeinkin peuhaamaan ja juoksemaan. Ei siinä kameran kanssa tahtonut perässä pysyä.

Oli todella ihana nähdä pennut yhdessä, kiitos Sanna&Harri ja Annika&Jarmo, että tulitte käymään.

Maaliskuussa olisi meillä tarkoitus sitten kyläillä Peikon luona Kuopiossa :)

Taika on ollut vkonlopun hieman vaisua tyttöä, kun ei peuhu-kavereita ole ollut. Lenkilläkin ollaan kaksistaan käyty (Minni kun on jäänyt nukkumaan), niin ei ole neitiä remmissä tarvinnut pitää ollenkaan, kun niin kuuliaisesti on minua totellut ;) Mutta kyllä iltapäivällä taitaa Taikan silmät taas ruveta loistamaan kunhan Nelli ja Macy kotiutuvat reissusta!

Ai, niin piti vielä palata lisämään, että huomenna vihdoin ja viimein lähtee sitten se kennel-nimi anomus eteenpäin :) On se kumma kun sunnuntai-aamuna pitää herätä seittemän aikaan ja ruveta rustailee papereita kuntoon, ehkäpä me otettaan tyttöjen kanssa päikkärit tänään ;)